Την ικανοποίηση του για τη νίκη εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Τρόντ Σόλιντ. Ο Νορβηγός τεχνικός τόνισε συγκεκριμένα « Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περίμενα άλλωστε αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από τους τρεις βαθμούς». Από την πλευρά του ο Σάββας Κωφίδης χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα. «Δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι και δεν δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από την ήττα» δήλωσε σχετικά ο τεχνικός του «Γηραιού».

«Είμαι ευχαριστημένος για τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα δύσκολο και νευρικό παιχνίδι. Το είχα σκεφτεί ότι θα είναι έτσι μετά το παιχνίδι με την Ρόζενμποργκ. Οι παίχτες είχαν καλή ψυχολογία και τα έδωσαν ότι μπορούσαν για τον κόσμο» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των «ερυθρωλέυκων».

Για την όχι καλή απόδοση, αναλογικά με την ποιότητα των παικτών του, που είχε η ομάδα του, ο Σόλιντ έδειξε να παραξενεύεται. «Τι είναι καλό ποδόσφαιρο;», ρώτησε τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και συνέχισε: «Έχουμε σκοράρει τα περισσότερα και έχουμε δεχτεί τα λιγότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα. Υπάρχουν λίγες ημέρες που μπορούμε να ξεκουραστούμε εξαιτίας των συνεχόμενων αγώνων. Οι ώρες εργασίας είναι περισσότερες από αυτές της ξεκούρασης για εμάς. Αν θέλεις να πάρεις το πρωτάθλημα πρέπει να δουλεύεις όλες τις μέρες. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες κυρίως για λόγους τραυματισμού και δεν υπήρχε η ίδια συνοχή. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες και είναι μεγάλη ομάδα. Θα διαλέγω αυτούς που είναι στην καλύτερη κατάσταση».

Ερωτηθείς γιατί δε χρησιμοποίησε τον Καφέ, ο Νορβηγός ξεκαθάρισε ότι ο διεθνής Έλληνας μέσος ήταν άρρωστος.

Από την πλευρά του ο Σάββας Κωφίδης τόνισε:«Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Ο Ολυμπιακός ήθελε να αναπτυχθεί με μεγάλες και μικρές μπαλιές από την άμυνα, ενώ έχει πολύ καλούς παίχτες στα άκρα και στο ένας εναντίον ενός. Εμείς θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να ασκήσουμε πίεση ώστε να κλέψουμε την μπάλα και να βγούμε στην πλάτη της άμυνας. Φοβηθήκαμε το παιχνίδι και δεν είχαμε ηρεμία με αποτέλεσμα να κάνουμε μετά τις δύο πρώτες μπαλιές το λάθος. Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε και έληξε έτσι το πρώτο. Στο δεύτερο ημίχρονο πίστεψα ότι θα πηγαίναμε καλύτερα, αλλά δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι και δεν δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από την ήττα».

Γκαμπριέλ Σούρερ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά και το ματς με την Ρόζενμποργκ και ήμασταν κουρασμένοι. Αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο που χάσαμε πολλές μπαλιές. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ηρακλής. Μετά την ισοφάριση κυνηγήσαμε το γκολ, το πετύχαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και ξέραμε πώς να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο για τους παίκτες που αισθάνονταν πιεσμένοι. Βοήθησε πολύ αυτή η νίκη. Όλη η ομάδα δουλεύει καλύτερα στην άμυνα, μιας και είναι ομαδική δουλειά. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα γιατί δε με χρησιμοποιεί από την αρχή της σεζόν ως βασικό».

Γιώργος Αμπάρης: «Δεχτήκαμε ένα ‘κρύο’ γκολ, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο πήγαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι, αλλά δεχτήκαμε γκολ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα».

Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος, Κώστας Αναγνώστου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων για κάθε στιγμή»: Το «αντίο» του Μπιανκόν στον Ολυμπιακό και στον κόσμο της ομάδας

Τρέλα στον Ολυμπιακό για τα διαρκείας, έσπασε το φράγμα των 20.000!