Το «3 στα 3» θέλει να κάνει η Λίβερπουλ, ο προπονητής της, Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί, πριν η ομάδα ταξιδεύσει στην Ιαπωνία για το παγκόσμιο συλλόγων, να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερσιπ.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης, έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα που πραγματοποίησαν, παρουσιάζονται σαφώς βελτιωμένοι τον τελευταίο καιρό και παρότι βρίσκονται στην 7η θέση, τους χωρίζουν μόνο τρεις βαθμοί από την τέταρτη, Γουϊγκαν. Την Τετάρτη, οι «κόκκινοι» θα δώσουν τον εξ αναβολής αγώνα με την ουραγό Σάντερλαντ, ενώ μέχρι το ταξίδι στην Ιαπωνία μεσολαβούν άλλες δύο αναμετρήσεις.
«Θέλουμε να είμαστε σε καλή θέση στη βαθμολογία, πριν τη διοργάνωση της Ιαπωνίας. Παίζουμε αύριο με τη Σάντερλαντ και το Σάββατο με τη Γουΐγκαν, άρα ίσως μπορέσουμε να φτάσουμε στην πρώτη τετράδα. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θέλουμε τρεις νίκες πριν ασχοληθούμε με το παγκόσμιο συλλόγων. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να πάμε εκεί και να σκεφτόμαστε μόνο το τρόπαιο, όχι την Πρέμιερ Λιγκ» δήλωσε ο Μπενίτεθ. Πέραν των δύο αγώνων, στους οποίους έκανε ειδική «μνεία», η Λίβερπουλ πριν το ταξίδι στη «Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου», αντιμετωπίζει τη Μίντλεσμπρο για το πρωτάθλημα και την Τσέλσι για την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
Επιμέλεια: Χρήστος Κατσιμάρης