«Πονοκέφαλος» έχει πιάσει τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου όσον αφορά στο αρχικό σχήμα της Καλλιθέας για το προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλωνα καλαμαριάς. Ο Ρουμάνος τεχνικός στερείται εδώ και καιρό τις υπηρεσίες του τραυματία Τσίγκα και του Μουτζίρι, ενώ στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα προστέθηκε ο τραυματισμός του Σουλογάνη, που θα υποβληθεί σε εγχείρηση την Παρασκευή, και οι τιμωρίες των Γκεοργκίεφ, Μπελεγρίνη. Όλα τα προηγούμενα έχουν σαν αποτέλεσμα ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου να κάνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα του.

Ο τεχνικός της Καλλιθέας, ήδη στις προπονήσεις έχει αρχίσει και κάνει αρκετές δοκιμές, ώστε να βρει τις πλέον κατάλληλες λύσεις ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο, καθώς έχουν στενέψει… τα περιθώρια για μη επιτυχή αποτελέσματα.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας και τα μέλη της διοίκησης θα επισκεφτούν 24 Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου, με σκοπό να δώσουν προσκλήσεις στους μαθητές για το σαββατιάτικο παιχνίδι.

* Την Τρίτη συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΠΑΕ, με βασικό θέμα τις μεγάλες ζημιές που έχει υποστεί το προπονητικό κέντρο της Βάρης (χλοοτάπητας, ηλεκτρικό δίκτυο, σύστημα αυτόματου ποτίσματος, προστατευτικός τοίχος) εξαιτίας της πρόσφατης νεροποντής και πλημμύρας.

Επιμέλεια: Κώστας Αναγνώστου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας