Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλιθέας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου να «τρίβει» τα χέρια του από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του στην τελευταία προπόνηση που έγινε στη Βάρη. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει τονίσει στους παίκτες του ότι κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο αθηναϊκός σύλλογος πρέπει να πετύχει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Καλαμαριά. Οι «εκλεκτοί» του Ρουμάνου τεχνικού είναι οι: Μπαρτζώκας, Δράμπαλης, Καρατζάς, Τσιώλης, Κουλακιώτης, Βόκολος, Βενέτης, Σιλλά, Πέτκοβιτς, Γιάντεφ, Πασάς, Τελκίνσκι, Ντραγκίσεβιτς, Γκόντζος, Λαζανάς,, Αγγελόπουλος, Διαμαντής, Κουτσοσπύρος.

Τέλος με επιτυχία εγχειρίστηκε ο Γιώργος Σουλογάνης από τον κ. Καρακίτσιο. Ο παίκτης θα πάρει εξιτήριο το Σάββατο και μετά από 15-20 ημέρες θα αρχίσει φυσιοθεραπεία. Εκτιμάται ότι περίπου σε τρεις μήνες θα είναι πάλι στη διάθεση της ομάδας.

Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας