Ο Ελ Χατζί Ντιούφ συνεχίζει να απασχολεί τα αγγλικά ΜΜΕ, με τα εκτός γηπέδου ''κατορθώματα'' του. Ο Σενεγαλέζος άσσος τιμωρήθηκε με αφαίρεση άδειας οδήγησης για 12 μήνες και πρόστιμο 3.000 λιρών, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη από τις αρμόδιες αρχές . Ο επιθετικός της Μπόλτον κρίθηκε ένοχος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος στο δικαστήριο. Μάλιστα, ο 24χρονος συμπαίκτης του Στέλιου Γιαννακόπουλου, ομολόγησε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα σαμπάνιας, γιορτάζοντας μία σημαντική νίκη της ομάδας του.

Ο Ντιούφ, που έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο του κορυφαίο Αφρικανού ποδοσφαιριστή της χρονιάς, είχε συλληφθεί στις 30 Οκτωβρίου να οδηγεί μεθυσμένος και την Πέμπτη ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία. Ο 25χρονος φορ έχει απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο της Αγγλίας με την προβληματική συμπεριφορά του. Το Νοέμβριο του 2004 τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών επειδή έφτυσε έναν παίκτη της Πόρτσμουθ, ενώ πριν λίγες εβδομάδες του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 λιρών από δικαστήριο του Τισάιντ, γιατί έφτυσε έναν φίλαθλο, κατά την διάρκεια του αγώνα με την Μίντλεσμπρο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο «ευερέθιστος» Σενεγαλέζος, είχε δώσει «δείγματα γραφής» και νωρίτερα. Συγκεκριμένα, στον αγώνα της περιόδου 2003-2004, ανάμεσα στην Σέλτικ και την Λίβερπουλ (στην οποία αγωνιζόταν τότε), έφτυσε έναν φίλαθλο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από την αστυνομία της Σκωτίας με πρόστιμο 5.000 λιρών και από την UEFA με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών.


Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!