Παρά τη διαφορά των 15 βαθμών που χωρίζει τη Γιουβέντους από την Ίντερ πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι στο Μιλάνο ο Μαρτσέλο Λίπι δεν θεωρεί πως οι «νερατζούρι» έχουν τεθεί εκτός μάχης.

«Η Γιουβέντους θα θέλει να επιβεβαιώσει την υπεροχή της στη βαθμολογία αυξάνοντας τη διαφορά της από την Ίντερ από τους 15 στους 18 βαθμούς, αλλά και η Ίντερ θέλει τη νίκη επί της βασικής διεκδικήτριας του τίτλου, ώστε να επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Όταν ξυπνήσει η Ίντερ θα αρχίσει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και η διαφορά μπορεί να μειωθεί», δήλωσε ο έμπειρος προπονητής που πέρασε στο πρόσφατο παρελθόν από τους πάγκους και των δύο ομάδων.

Ερωτηθείς για την άτυπη μονομαχία δύο εκ των κορυφαίων επιθετικών της Serie A, του Αντριάνο και του Ιμπραϊμοβιτς, ο Μαρτσέλο Λίπι απάντησε: «Αμφότεροι είναι σπουδαίοι επιθετικοί. Ο Αντριάνο έχει τη δυνατότητα να βρει δίχτυα από κάθε σημείο, ενώ ο Ιμπραΐμοβιτς είναι επίσης παίκτης μεγάλης κλάσης με καλή τεχνική κατάρτιση, επαφή με το γκολ και ικανότητα στις τελικές πάσες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube