Φάνηκε πως ο Ηρακλής είχε τη θέληση, αλλά δεν είχε τις δυνάμεις να προβάλλει αντίσταση στον Μακεδονικό στην κυριακάτικη αναμέτρηση στο κλειστό της Κοζάνης. Ο «γηραιός» πάλεψε όπως μπορούσε το παιχνίδι, όμως δεν φάνηκε ικανός σαν απειλήσει τους φιναλίστ του ULEB CUP και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό.
Πλέον η νίκη στον επόμενο αγώνα κόντρα στον ΓΣ Λάρισας το ερχόμενο σαββατοκύριακο στο «Ιβανώφειο» και όλοι προετοιμάζονται αποκλειστικά με αυτό το σκεπτικό.
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ίσως κρίνει και την παραμονή του Ντράγκαν Ράτσα στον πάγκο των «κυανόλευκων», αφού η καρέκλα του εξακολουθεί και «τρίζει» όσο η ομάδα βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Αν οι «κυανόλευκοι» κερδίσουν τους «πράσινους» θεωρείται δεδομένο πως ο Σέρβος τεχνικός θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, αλλιώς όλα είναι πιθανά.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης