Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τους αγώνες της στην τρίτη φάση του Κυπέλου ΟΥΕΦΑ η Στουτγκάρδη. Η γερμανική ομάδα επικράτησε με 2-1 της Ραπίντ Βουκουρεστίου, στο πλαίσιο του έβδομου ομίλου της διοργάνωσης, και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην τέταρτη φάση του θεσμού, όπως βέβαια και η ρουμανική ομάδα.
Στο συγκεκριμένο ματς παιζόταν η πρώτη θέση του γκρουπ και οι παίκτες του Τζιοβάνι Τραπατόνι κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς μέσα σε είκοσι λεπτά, χάρη στα δυο γκολ του Μάριο Γκόμεζ στο 20ο και το 37ο λεπτό. Η Ντιναμό είχε δοκάρι στο 22΄ με τον Μαφτέι και απλά μείωσε στο 80΄ με τον Μπουρντουγιάν, ο οποίος είχε μπει στο γήπεδο τέσσερα λεπτά νωρίτερα. Το γκολ αυτό ανέτρεψε τα πάντα στη βαθμολογία, αφού στη διαφορά τερμάτων την πρώτη θέση πήρε η Ντιναμό και τη δεύτερη η Σαχτάρ Ντόνετσκ.
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Χάινεν, Χίνκελ, Μπάμπελ, Γκέρμπερ, Ντελπιέρ, Χιτσλσπέργκερ, Γκρόνκιερ, Γκέντνερ, Κάρεβιτς, Κακάου (76΄ Τίφερτ), Γκόμεζ (59΄ Στρέλερ).
ΡΑΠΙΝΤ ΒΟΥΚ.: Μίνκα, Ράντα, Μάριους Κονσταντίν, Μαφτέι, Νικολάε Κονσταντίν (52΄ Βασιλάκε), Μπάντοϊ, Αρτ. Καραμιάν, Ιλιες (76΄ Μπουρντουγιάν), Μαλντασαράνου, Νικουλάε, Μπούγκα (63΄ Ντίκα).
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης