Ο αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ξεκαθάρισε ότι η «βασίλισσα» δεν πρόκειται να κάνει καμία πρόταση στον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, προκειμένου να διαδεχτεί στον πάγκο της τον Βαντερλέι Λουξεμπούργκο. Οι δύο σύλλογοι θα τεθούν αντιμέτωποι στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και, σύμφωνα με τον Μπουτραγκένιο, έχουν αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους.
«Ο Βενγκέρ είναι προπονητής της Άρσεναλ και οφείλουμε να τον σεβαστούμε. Είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο και δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί του. Η απόφαση για τον προπονητή θα ληφθεί μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα» είπε ο Ισπανός παράγοντας.
Ο «γύπας» δήλωσε ακόμη ότι περιμένει οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων να είναι συναρπαστικές και πλούσιες σε θέαμα: «Και οι δύο παίζουν επιθετικά , γι’ αυτό και πρόκειται να απολαύσουμε δύο συναρπαστικά ματς. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε αποτέλεσμα στο Λονδίνο για να περάσουμε».
Τέλος, ο Μπουτραγκένιο αρνήθηκε να μιλήσει για τις φήμες που ήθελαν τον Ρόι Κιν μια ανάσα από τους «μερένγκες», προτού καταλήξει τελικά στη Σέλτικ: «Ο Ρόι αποφάσισε να πάει στη Γλασκώβη. Του εύχομαι καλή τύχη. Δεν μπορώ να πω τίποτε περισσότερο».
Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς