Ο προπονητής της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες, εξέφρασε τους φόβους του ότι ο Άντι φαν ντερ Μέιντε μπορεί να μείνει αρκετές εβδομάδες ακόμη εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του στον μηρό. Ο Ολλανδός επιθετικός απουσίασε από τον αγώνα του Σαββάτου, κόντρα στη Μπόλτον, ενώ θεωρείται απίθανο να αναρρώσει εγκαίρως για το ντέρμπι της 28ης Δεκεμβρίου, εναντίον της Λίβερπουλ.

«Πιστεύω πως ο τραυματισμός του είναι σοβαρός» δήλωσε ο Μόγιες στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Μπορεί και τρέχει, όμως ακόμη αισθάνεται πόνο στο συγκεκριμένο σημείο. Ίσως τελικά να λείψει περισσότερο απ’ όσο υπολογίζαμε».

Ο Φαν ντερ Μέιντε πήγε στο «Γκούντισον Παρκ» το καλοκαίρι από την Ίντερ, έναντι 3 εκατ. ευρώ. Χρειάστηκε όμως να φτάσει ο Οκτώβριος προκειμένου να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα των «ζαχαρωτών», λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς.


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαμός με Τσάκα, παραδέχθηκε το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού και κινδυνεύει με πέντε χρόνια φυλάκιση!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ισοφάρισε το χειρότερο ξεκίνημά της στην Premier League

Νέβιλ: «Ο Καρίκ πρέπει να σταματήσει να υπερασπίζεται τους παίκτες της Γιουνάιτεντ»

Έσωσε τον βαθμό, όχι όμως τη νέα «γκέλα» η Γιουνάιτεντ!

Πεντάρα κορυφής για την απόλυτη Σίτι, διπλό-ανάσα για τη Λίβερπουλ στην επιστροφή Ιραόλα στο Μπόρνμουθ!

Πρώτο γκολ με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση για τον Έντσο στη Σίτι!

Αρτέτα: «Απογοητευμένος από εικόνα και αποτέλεσμα-Πρέπει να νιώσουμε τον πόνο και να πάρουμε το μάθημα»

Κωστούλας: «Περήφανος» μετά τη μεγάλη εμφάνιση με την Μπράιτον

Ο Κωστούλας εξήγησε απλά τη νίκη της Μπράιτον επί της Άρσεναλ: «Δεν χρειαζόταν να μπουμε στην περιοχή...»

Η Κόβεντρι σόκαρε τη Φόρεστ και πανηγύρισε νίκη μετά από 25 χρόνια!