Από την Τετάρτη μέχρι και την επόμενη Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, οι παίκτες του Αμαρουσίου βρίσκονται σε άδεια ενώ παράλληλα το τεχνικό τιμ της ομάδας βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για τον πρώτο φιλικό αγώνα της ομάδας τη νέα χρονιά πριν αυτή μπει ξανά σε επίσημες υποχρεώσεις. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ Ρόντρικ Μπλάκνεϊ λίγο πριν από την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ότι:«Τίποτα δεν έχει κριθεί».

Μετά την σημαντική νίκη των παικτών του Παναγιώτη Γιαννάκη στη Μόσχα κόντρα στη Ντιναμό Περιχώρων, η αποστολή που επέστρεψε την Τετάρτη το απόγευμα από την ρωσική πρωτεύουσα πήρε την χριστουγεννιάτικη άδειά της μέχρι και την επόμενη Τρίτη 27 Δεκεμβρίου. Οι Χόμαν και Σέκουλιτς πέταξαν απ’ ευθείας για την πατρίδα τους ενώ ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ που θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ πήρε μια επιπλέον μέρα άδεια.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Αμερικανός πλέι μέικερ Ρόντρικ Μπλάκνεϊ τόνισε πριν την αναχώρηση για την πατρίδα του:«Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι σημαντικό για μια ομάδα σαν το Μαρούσι, για τρίτο συνεχόμενο χρόνο, να δείχνει τέτοια συνέπεια και σταθερότητα. Δεν αμφιβάλει κανείς ότι παίζουμε οργανωμένα, έχουμε μπασκετική ταυτότητα και χτυπάμε κάθε παιχνίδι με όλες μας τις δυνάμεις. Επιπλέον φέτος έχουμε κάνει και μια ανανέωση που μας δίνει μεγαλύτερη προοπτική βελτίωσης στην πορεία. Φυσικά ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί, αλλά πιστεύω ότι έχουμε αποδείξει πως διαθέτουμε κάποιες σταθερές και μια ψυχολογική ισορροπία πάνω στην οποία μπορούμε να βασιστούμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Επιμέλεια: Πένυ Ροντογιάννη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με τις γνωστές τρεις απουσίες η εξάδα ξένων της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη

Χωρίς Όσμαν ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Δόξα Λευκάδας

Χάρις: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Παναθηναϊκός: Στέλνει ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Χατζηδάκης: Πολύ δυνατή ομάδα ο Ηρακλής, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Kανονικά στα Γιάννενα το Vikos Φalcons-Ολυμπιακός

Stoiximan GBL: Κιτρινόμαυρο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη και πλήρες μενού 6 αγώνων το Σάββατο!

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!