Για μια ακόμη φορά οι Άγγλοι ποδοσφαιρόφιλοι τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους και δίνουν το …καλό παράδειγμα στους ανά την υφήλιο συναδέλφους τους. Συγκεκριμένα οι οπαδοί της Κόλτσεστερ, οι οποίοι προκειμένου να μη χάσουν το ματς της αγαπημένης τους ομάδας δε δίστασαν να βάλουν στην κυριολεξία ένα χεράκι προκειμένου να καθαριστεί το γήπεδο από τα χιόνια που το είχαν σκεπάσει.

Το όλο θέμα ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα με τη Σκάνθορπ για τη δεύτερη κατηγορία. Οι υπεύθυνοι της Κόλτσεστερ διαπίστωσαν ότι ο αγωνιστικός χώρος είχε καλυφθεί με χιόνι και η διεξαγωγή του ματς ήταν αδύνατη. Αμέσως έσπευσαν να δημοσιεύσουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έκκληση προς τους φίλαθλους να έρθουν στο γήπεδο μαζί με το …φτυάρι τους, προκειμένου να βοηθήσουν στον καθαρισμό, ούτως ώστε να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση.

Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα το μεσημέρι ο τοπικός διαιτητής, Πίτερ Φουλκς, να προβλέπει ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά. Ανεξαρτήτως πάντως της απόφασης που θα πάρει ο διαιτητής του αγώνα, η διοίκηση της Κόλτσεστερ ευχαρίστησε τους οπαδούς για τις προσπάθειες τους.


Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!

Pasillo από Σίτι και Βίλα στον Μπερνάρντο Σίλβα - Συγκινήθηκε ο Πορτογάλος και ο Γκουαρντιόλα

Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε δικό του το απόλυτο ρεκόρ των ασίστ στην Premier League!