Για μια ακόμη φορά οι Άγγλοι ποδοσφαιρόφιλοι τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους και δίνουν το …καλό παράδειγμα στους ανά την υφήλιο συναδέλφους τους. Συγκεκριμένα οι οπαδοί της Κόλτσεστερ, οι οποίοι προκειμένου να μη χάσουν το ματς της αγαπημένης τους ομάδας δε δίστασαν να βάλουν στην κυριολεξία ένα χεράκι προκειμένου να καθαριστεί το γήπεδο από τα χιόνια που το είχαν σκεπάσει.

Το όλο θέμα ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα με τη Σκάνθορπ για τη δεύτερη κατηγορία. Οι υπεύθυνοι της Κόλτσεστερ διαπίστωσαν ότι ο αγωνιστικός χώρος είχε καλυφθεί με χιόνι και η διεξαγωγή του ματς ήταν αδύνατη. Αμέσως έσπευσαν να δημοσιεύσουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έκκληση προς τους φίλαθλους να έρθουν στο γήπεδο μαζί με το …φτυάρι τους, προκειμένου να βοηθήσουν στον καθαρισμό, ούτως ώστε να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση.

Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα το μεσημέρι ο τοπικός διαιτητής, Πίτερ Φουλκς, να προβλέπει ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά. Ανεξαρτήτως πάντως της απόφασης που θα πάρει ο διαιτητής του αγώνα, η διοίκηση της Κόλτσεστερ ευχαρίστησε τους οπαδούς για τις προσπάθειες τους.


Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρτέτα για νέο συμβόλαιο: «Ο κάθε προπονητής πρέπει να κερδίζει το δικαίωμα να είναι στον πάγκο… αύριο»

Premier League - 17η αγωνιστική: Δοκιμάζεται στο Χιλ Ντίκινσον η πρωτοπόρος Άρσεναλ

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»