Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε πολύ για να φτάσει στη νίκη στο χθεσινό ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου έδειξε σίγουρος για την ομάδα του και συμβούλευσε τις υπόλοιπες διεκδικήτριες του τίτλου να μην περιμένουν απώλειες βαθμών της Τσέλσι.

«Δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε για τους υπόλοιπους. Οι άλλοι θέλουν να κερδίσουν και περιμένουν να χάσουμε βαθμούς. Όμως είμαστε πολύ δυνατοί και θα μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς από πέρσι. Αυτή τη στιγμή είμαστε έντεκα βαθμούς μπροστά από τη Γιουνάιτεντ, αν και η Λίβερπουλ μπορεί να μας μειώσει στους εννιά γιατί έχει λιγότερους αγώνες. Ωστόσο, ακόμα κι αν ερχόμασταν ισόπαλοι και κέρδιζε η Γιουνάιτεντ, εγώ δε θα ανησυχούσα. Στο τέλος της σεζόν, η καλύτερη ομάδα παίρνει τον τίτλο», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος φαίνεται να θεωρεί εξασφαλισμένη την κατάκτηση της Πρέμιερσιπ.

Ο Μουρίνιο δεν ξέχασε να αφήσει αιχμές εναντίον όσων υποστηρίζουν πως η Τσέλσι βασίζεται στα χρήματα του Αμπράμοβιτς: «Δε νομίζω ότι μπορείτε να βρείτε στον κόσμο πολλές ομάδες που παλεύουν όπως η δική μου. Αν μερικοί λένε πως η δύναμη της ομάδας είναι τα χρήματα, εγώ δε συμφωνώ. Η δύναμη είναι αυτό το σύνολο των παικτών που κάθε μέρα έρχονται πιο κοντά και είναι έτοιμοι για όλα».

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!