Στην προσπάθεια της να ενισχυθεί και να πετύχει την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Τότεναμ εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Χένρικ Λάρσον. Ο Σουηδός επιθετικός ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα στο τέλος της περιόδου και πιθανότατα θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του.

Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mirror», ο προπονητής των «πετεινών», Μάρτιν Γιόλ, πιστεύει πως μπορεί να πείσει τον έμπειρο φορ να επιστρέψει στα βρετανικά γήπεδα. Ο Λάρσον έγινε πραγματικός θρύλος φορώντας τη φανέλα της Σέλτικ, έχοντας στο ενεργητικό του 315 συμμετοχές και 242 γκολ με τους «καθολικούς». Στη Γλασκώβη έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2004, οπότε και μετακόμισε στο «Καμπ Νου». Ο Γιόλ πιστεύει ότι ο 34χρονος άσσος μπορεί να βοηθήσει τους Λονδρέζους, οι οποίοι βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Από την πλευρά του ο Λάρσον ξεκαθάρισε ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις, από τον Ιανουάριο και μετά:«Οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ατζέντη μου. Θα εκτιμήσω τις προσφορές τους και θα αποφασίσω». Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη σεζόν του Σουηδού διεθνή στη «Μπάρτσα» διακόπηκε απότομα λόγω ενός τραυματισμού στους χιαστούς. Φέτος οι παρουσίες του είναι περιορισμένες λόγω της παρουσίας των Ροναλντίνιο, Ετό και Μέσι.


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!