Σε ανταλλαγή δεξιών μπακ προχώρησαν χθες το βράδυ Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ευρώπης έδωσαν στον ισπανικό σύλλογο τον Χοσέμι και πήραν ως αντάλλαγμα τον Ολλανδό Γιαν Κρόμκαμπ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Βιγιαρεάλ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φτάσαμε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για ανταλλαγή του Χοσέμι με τον Γιαν Κρόμκαμπ. Στην παρούσα φάση υπάρχει συμφωνία μεταξύ συλλόγων και μένει η συμφωνία στους προσωπικούς όρους με τους παίκτες».

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν θα υπάρξουν και μετρητά στην ανταλλαγή ή θα περιλαμβάνει μόνο τους δύο παίκτες. Ο 26χρονος Χοσέμι είναι ο πρώτος Ισπανός παίκτης που έφερε ο Ράφα Μπενίτεθ στο Άνφιλντ (αγοράστηκε έναντι 2 εκ. ευρώ από τη Μάλαγα), αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ.

Η Βιγιαρεάλ απέκτησε τον 25χρονο Γιαν Κρόμκαμπ από την Άλκμααρ το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά ο Ολλανδός θέλει να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές του να συμπεριληφθείς την αποστολή της Ολλανδίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στη Γερμανία.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρτέτα για νέο συμβόλαιο: «Ο κάθε προπονητής πρέπει να κερδίζει το δικαίωμα να είναι στον πάγκο… αύριο»

Premier League - 17η αγωνιστική: Δοκιμάζεται στο Χιλ Ντίκινσον η πρωτοπόρος Άρσεναλ

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»