Τα παιχνίδια μεταξύ Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν πάντοτε μεγάλη ένταση και δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτες και οι προπονητές των δύο ομάδων έχουν παρεκτραπεί. Δεν είναι παράξενο λοιπόν το γεγονός πως όλοι στην Αγγλία περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αναμέτρηση της Τρίτης στο Χάιμπουρι.
Ο Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ έχει το δικό του βεβαρημένο παρελθόν σε αγώνες με την Άρσεναλ, αλλά όπως υποστήριξε ο Ολλανδός επιθετικός η κύρια ευθύνη για τα όσα έχουν συμβεί βαραίνει τους «κανονιέρηδες»: «Έχουν συμβεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, αλλά ήταν η πλευρά της Άρσεναλ που δημιούργησε την κακή ατμόσφαιρα. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει πει πολλά άσχημα πράγματα στον Τύπο».
Στη συνέχεια ο 29χρονος στράικερ, ο οποίος είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερσιπ με 15 γκολ, δεν έκρυψε πως οι νίκες κόντρα στην Άρσεναλ είναι πιο γλυκές: «Είναι αλήθεια πως η ένταση είναι κάπως περιορισμένη τώρα, ωστόσο μου αρέσει πολύ να κερδίζω την Άρσεναλ. Δεν μπορώ να το αρνηθώ».
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος