Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Αχνας, νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι ο παλαίμαχος και παλιός παίκτης της ομάδας της Άχνας, Ντράγκοσλαβ Μούσιτς.

Μαζί του στον πάγκο σε ρόλο βοηθού θα είναι εκ νέου ο, μέχρι πρότινος υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας, Σπύρος Καστάνας, που βρισκόταν στον παγκο, στον τελευταίο αγώνα του Εθνικού με το ΑΠΟΕΛ, μετά την παραίτηση του Σλόμποταν Βουτσέκοβιτς.
Ο Σερβοκύπριος τεχνικός δεν έχασε χρόνο και στρώθηκε αμέσως στη δουλειά και την ...κατασκοπεία. Αρχικά παρακολούθησε από την εξέδρα του «ΓΣΠ’ τον αγώνα της ομάδας του, συντροφιά με τον πρόεδρο του συλλόγου Κίκη Φιλίππου, και στη συνέχεια πήγε κατευθείαν στο «Μακάρειο» και παρακολούθησε τον αγώνα του Απόλλωνα, επόμενου αντίπαλου του Εθνικού, με την Ανόρθωση.

Επιμέλεια: Τρύφωνας Μαντάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube