Το πρώτο φετινό του sold out αναμένεται να κάνει ο Παναθηναϊκός στο προσεχές ματς του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Μπορεί οι ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση να είναι ελάχιστες, όμως το όνομα της αντιπάλου αλλά και η αισιοδοξία για νέο ξεκίνημα με την αλλαγή προπονητή, οδηγούν τα μαγικά χαρτάκια σε… εξαφάνιση με μαθηματική ακρίβεια.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έτρεξαν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας να προμηθευτούν εισιτήριο και όλα δείχνουν πως σήμερα θα ολοκληρωθεί η διάθεση τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου