Απογοητευμένος φάνηκε ο Άλαν Σίρερ με τους χειρισμούς του Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC Radio. Η ήττα των «λιονταριών» στο Γουέμπλεϊ με σκορ 2-1 έφερε αρκετή γκρίνια, με κύριο αποδέκτη τον Ιταλό τεχνικό.

«Ο Φάμπιο βρίσκεται εδώ τα τελευταία δυόμιση χρόνια και δεν είμαι σίγουρος αν έχουμε κάνει βήματα προόδου αυτό το διάστημα», δήλωσε ο 40χρονος επιθετικός και συμπλήρωσε: «Αν η ομάδα ήταν πλήρης δεν νομίζω να γνώριζε τι σύστημα θα εφάρμοζε ή με ποιον τρόπο να έπαιζε η ομάδα».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της εθνικής Αγγλίας και της Νιούκαστλ, τόνισε πως οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές υστερούν αρκετά σε τεχνική έναντι των ξένων συμπαικτών τους. «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν βάλουμε μία οποιαδήποτε ομάδα αντίπαλη στη δική μας, εμείς θα έχουμε τη μαχητικότητα και τη θέληση, όμως,θα φανεί αρκετά η έλλειψη τεχνικής».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην πίεση που ασκείται από τον κόσμο του Νησιού, προς τους διεθνής ποδοσφαιριστές.

«Δυστυχώς,σε αυτή χώρα δεν έχουμε καθόλου υπομονή και ασκούμε τεράστια πίεση στους ποδοσφαιριστές μας σε κάθε διοργάνωση όχι απλά θέλοντας, αλλά απαιτώντας τη νίκη».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κεφαλάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!

Διαστημική Σίτι με… 10 γκολ στη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της και μαγικό ντεμπούτο από Σεμένιο!

Φοβερός ο Ροφς, απέκρουσε τρία πέναλτι της Έβερτον και έστειλε τη Σάντερλαντ στον 4ο γύρο του Κυπέλλου!

Μαγικές στιγμές στο γήπεδο της Μάκλσφιλντ, δάκρυσε για τον αδερφό του ο Ρούνεϊ!

Το απόλυτο σοκ στο Κύπελλο Αγγλίας: Η Μάκλσφιλντ της 6ης κατηγορίας απέκλεισε την κάτοχο, Κρίσταλ Πάλας!