Εύκολη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός, με 3-0 επί της Τσέχικης Κλάντνο, στο «Μελίνα Μερκούρη». Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την επικράτησή αυτή, θα παίξουν την πρόκρισή τους, την επόμενη βδομάδα, στην Γερμανία εναντίον της Φριντρισχάφεν.

Οι Πειραιώτες, με τον Νικολάκη (για πρώτη φορά) στο πάγκο και χωρίς τον Ντόναλντ Σούτζο, ο οποίος μεταγράφηκε στη Μοντικιάρι, δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην ασθενέστερη ομάδα του ομίλου, ελπίζοντας σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ντιναμό Μόσχας νίκησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τουρ με 3-2, στη συνάντηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ στο βόλεϊ. Οι Γάλλοι προηγήθηκαν 2-1 σετ και 13-10 στο τάι-μπρέικ, όμως τελικά «υπέκυψαν» στην αντεπίθεση της μοσχοβίτικης ομάδας.

Η Βαθμολογία του ομίλου: (σε 7 αγώνες)

1. Ντιναμό Μόσχας 11 17-9 (6 αγ.)
. Τουρ 11 19-12
3. Ολυμπιακός 10 13-15
4. Φριντρισχάφεν 9 14-11 (6 αγ.)
5. Κλάντνο 6 2-18 (6 αγ.)

Η επόμενη αγωνιστική: 12/01/06

Κλάντνο-Ντιναμό Μόσχας (17:30)
Φριντρισχάφεν-Ολυμπιακός (21:30)

Επιμέλεια: Ηλίας Σπινάσας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube