Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη "Ρωσική Αρκούδα" θα πρέπει να έπεισε και τον τελευταίο αμφισβητία για τις μεγάλες δυνατότητες της ομάδας. Οι "πράσινοι" ταξιδεύουν ολοταχώς για την Πράγα και καμία ομάδα δεν φαίνεται ικανή να αποτρέψει αυτό το γεγονός. Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε από τη Μόσχα, και οι παίκτες απολαμβάνουν το ρεπό που τους έδωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πατρών στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει αύριο το απόγευμα με απόντες τους Αλβέρτη και Φέμερλινγκ, ενώ και η συμμετοχή του Τομάσεβιτς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.


Επιμέλεια: Αντώνης Μπότσικας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με τις γνωστές τρεις απουσίες η εξάδα ξένων της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη

Χωρίς Όσμαν ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Δόξα Λευκάδας

Χάρις: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Παναθηναϊκός: Στέλνει ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Χατζηδάκης: Πολύ δυνατή ομάδα ο Ηρακλής, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Kανονικά στα Γιάννενα το Vikos Φalcons-Ολυμπιακός

Stoiximan GBL: Κιτρινόμαυρο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη και πλήρες μενού 6 αγώνων το Σάββατο!

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!