Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Πατέρα, Βγενόπουλου, Βαρδινογιάννη μέσα σε καλό κλίμα. Μέχρι τον Ιανουάριο θα έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών και η ομάδα θα περάσει σε νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Εκτενής συζήτηση για το γήπεδο στο Βοτανικό.

Από την ΠΑΕ τονίζουν ότι στη συνάντηση μίλησαν κυρίως για το θέμα του γηπέδου και τις νέες εξελίξεις μετά την τροποποίηση του νόμου της Διπλής Ανάπλασης.

Αν δεν υπάρχει κίνηση από τις άλλες δύο πλευρές που εμπλέκονται στην υπόθεση, ο Παναθηναϊκός θα επιμείνει στην καταγγελία της σύμβασης με το Δήμο Αθηναίων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Κόστα!

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι