Τον προβληματισμό και την αγωνία του εξέφρασε ο Χοσέ Ρέινα για το μέλλον της Λίβερπουλ. Ο τερματοφύλακας των «κόκκινων» υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του κινδυνεύει να μείνει εκτός της κορυφαίας τετράδας της Premier σε μια απόπειρα να δώσει κίνητρο στους συμπαίκτες του εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

«Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν τερματίζοντας σε πολύ καλύτερη θέση από ότι βρισκόμαστε τώρα και να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε κάτι καλό για την επόμενη προσπαθώντας να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν όχι, τότε θα είναι δύσκολο η ομάδα να κρατήσει σημαντικά ονόματα. Πρέπει να αποδώσουμε πολύ καλύτερα, αλλιώς πραγματικά θα είναι πολύ δύσκολο να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Δεν είμαστε τόσο δυνατοί όσο η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ».

Την Κυριακή η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στο «Γουάιτ Χαρτ Λεϊν» και ο Ισπανός τερματοφύλακας γνωρίζει ότι δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι:

« Δεν αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο ειδικά όταν αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρα μας, αλλά αν θέλουμε να βελτιώσουμε την θέση μας αυτό πρέπει να αλλάξει».

Στο τέλος των δηλώσεων του υποστήριξε τον, Ρόι Χότζον:

« Οι ιδέες είναι καλές αλλά το σύστημα εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές. Εμείς είμαστε που πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Ο Μπενίτεθ ήταν πολύ αγαπητός στους οπαδούς, αλλά νομίζω ότι πλέον πρέπει να στηρίξουν απόλυτα τον Ρόι».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!