Σκηνές... ροκ εκτυλίχθηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Εσπανιόλ (2-3). Κυνηγώντας το γκολ της ισοφάρισης ο Ντιέγκο Γκοντίν έκανε ένα δυνατό φάουλ στον Χάβι Λόπες και ο τελευταίος έμεινε στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Κίκε Φλόρες, θεώρησε πως ο παίκτης των Καταλανών έκανε καθυστέρηση και πήγε να τον σηκώσει βίαια για να συνεχιστεί το ματς προκαλώντας την αντίδραση των συμπαικτών του.

Ο Ραούλ Γκαρσία, που ήταν μεταξύ αυτών, είχε έντονο διάλογο με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος αποβλήθηκε για τη συμπεριφορά του, αλλά με τη λήξη του αγώνα όρμηξε στον αγωνιστικό χώρο ψάχνοντας τον επιθετικό της Εσπανιόλ για να... ξηγηθούνε. Ευτυχώς ο θηριώδης Κάρλος Καμενί επενέβη για να συγκρατήσει τον προπονητή της Ατλέτικο και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μέσα στην αναμπουμπούλα της φάσης που άναψε τα αίματα, ο φακός έπιασε τον Αγκουέρο να κλωτσά από πίσω τον Ραούλ Γκαρσία, κάτι που δεν αντιλήφθηκε ο διαιτητής του αγώνα, αλλά πλέον είναι πιθανή η τιμωρία του Αργεντινού επιθετικού βάσει βίντεο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube