Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ έχει μπει σύμφωνα με την «Daily Mail» ο Κλέμπερ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παλμέιρας ενδέχεται να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, μιας και του οφείλονται χρήματα και τα νέα αυτά δεν άφησαν ασυγκίνητη τη διοίκηση των «κόκκινων».

Ο Κλέμπερ έχει αγωνιστεί με επιτυχία με τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου και η Παλμέιρας δεν έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις, αφού ο βραζιλιάνικος σύλλογος δεν θα είχε πρόβλημα να ξεφορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει το αγγλικό δημοσίευμα το συμβόλαιο του Κλέμπερ εκπνέει το 2014, όμως του οφείλονται μισθοί τριών μηνών και ο βραζιλιάνικος σύλλογος προτίθεται να τον αφήσει να πάρει μεταγραφή ως ελεύθερος. Εξάλλου η κακή πορεία του συλλόγου στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και ο αποκλεισμός στο Sudamericana από την Γκοϊάς, έχουν φέρει τον σύλλογο σε δυσχερή θέση.

Επιμέλεια: Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!