Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου η Τότεναμ. Η ομάδα του Μάρτιν Γιολ ενδέχεται να συμφωνήσει μέσα στις επόμενες μέρες με την Ουντινέζε, ώστε να αποκτήσει τον Βιτσέντζο Ιακουίντα.

Ο Ιταλός επιθετικός είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της λονδρέζικης ομάδας και το κόστος μεταγραφής του αναμένεται να φτάσει στα 7 εκ. λίρες. Για να εξοικονομήσει το συγκεκριμένο ποσό η διοίκηση της Τότεναμ, ετοιμάζεται να πουλήσει στην Πόρτσμουθ τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Νοε Παμαρό, Σον Ντέιβις και Πέδρο Μέντες.

Αν η Πόρτσμουθ αποκτήσει τους τρεις αυτούς παίκτες θα καταβάλλει στην Τότεναμ το ποσό των 5 εκ. λιρών. Τα συγκεκριμένα χρήματα θα δοθούν αυτόματα από τους «σπερς» στην Ουντινέζε (μαζί με άλλα 2 εκ. λίρες), ώστε ο 26χρονος στράικερ (με 3 γκολ σε 10 συμμετοχές στην τρέχουσα σεζόν) να μετακομίσει στο «Ουάιτ Χαρτ Λέιν».

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube