Την άποψη ότι οι ομάδες που θα παίζουν στη Μυτιλήνη θα κλείνονται για να δημιουργήσουν προβλήματα στην πρωτοπόρο του βορείου ομίλου της Football league 2, εξέφρασε ο προπονητής της Καλλονής, Μιχάλης Κασάπης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportlesvos.gr αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Κοζάνη και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Από τη στιγμή που είμαστε πρώτοι μετά από 11 αγωνιστικές, οι περισσότερες ομάδες που θα έρχονται στην έδρα μας, θα κλείνονται πίσω, δυσκολεύοντας το έργο μας. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και συγκέντρωση για να πετύχουμε το στόχο μας. Είναι μειονέκτημα για εμάς, να παίζουμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Έχουμε αποδείξει πως σε καλά γήπεδα, παίζουμε καλύτερα και παίρνουμε πιο εύκολα αποτελέσματα».

Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυπελλούχος Πειραιά για 4η σερί σεζόν ο Εθνικός!

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική