Χωρίς τον Γιώργο Αλεξόπουλο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι με οτν Ηρακλή για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει τον έμπειρο αμυντικό.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής. Οι Κρητικοί δούλεψαν ιδιαίτερα στις σέντρες αλλά και στα τελειώματα των φάσεων. Το επόμενο ραντεβού των παικτών του κ. Καραγεωργίου είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή το πρωί. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου