Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση κόντρα στην Έβερτον το Σάββατο και να βοηθήσει την ομάδα του να ξαναπάει στην κορυφή της Premier League είναι ο Τζον Τέρι.

Ο αμυντικός της Τσέλσι ήταν τραυματίας για περίπου έναν μήνα, λόγω ενός προβλήματος στα νεύρα του δεξιού του ποδιού, αλλά χάρη στη θεραπεία που έκανε με τον γιατρό της Μίλαν Ζαν-Πιερ Μιρσέμαν είναι και πάλι «ετοιμοπόλεμος».

«Έχουμε χάσει πάρα πολλούς βαθμούς στα πρόσφατα παιχνίδια μας. Αν κοιτάξουμε μερικές μέρες πίσω θα δείτε ότι η ομάδα ήταν πρώτη με αρκετούς βαθμούς και με πολύ καλή διαφορά τερμάτων. Τώρα πάνε και τα δύο. Πρέπει να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα πριν είναι πολύ αργά» ήταν τα λόγια του Άγγλου αμυντικού σε δημοσιογράφο της αγγλικής τηλεόρασης.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ακέφαλη» και… αποκλεισμένη από το Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, τεράστια επιτυχία για την Μπράιτον!

Κουράστηκε για την πρόκριση η Γουέστ Χαμ, ζημιά για Μαυροπάνο που αποχώρησε με φορείο

Άρσεναλ των… στημένων, διέλυσε την Πόρτσμουθ με χατ-τρικ Μαρτινέλι και τρία γκολ από κόρνερ!

Πρόκριση με ανατροπή και τριάρα για την «ψυχωμένη» Λιντς

Λίβερπουλ: Χάνει τον Μπράντλεϊ για όλη τη σεζόν!

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Με πεντάρα και ξέσπασμα στο φινάλε, η έναρξη της εποχής Ροσένιορ στην Τσέλσι

Πέταξε εκτός την Τότεναμ η Άστον Βίλα και έδωσε συνέχεια στις μέρες αγωνίας του Φρανκ…

Το Κύπελλο Αγγλίας είχε 117 χρόνια να δει τέτοιο «μπαμ», όπως αυτό που έκανε η Μάκλσφιλντ!

Ματς - έπος στο Νιούκαστλ, πρόκριση για τις «καρακάξες» που ισοφαρίστηκαν στο 120', αλλά πέρασαν στα πέναλτι!