Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός θα τερματίσει πρώτος της φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο Μάρκο Πάντελιτς.

Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα χαμένα πέναλτι της ομάδας του στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και στον επόμενο αγώνα των Πειραιωτών με την Καβάλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος φορ στην εφημερίδα «Πρωταθλητή»:

Για το πρωτάθλημα: «Πολλοί περίμεναν μια ήττα όπως αυτή που ήρθε από την ΑΕΚ για να μιλήσουν για τις δυνατότητες της ομάδας, ωστόσο αυτό που ξέρω είναι ότι είμαστε στην κορυφή και μπορούμε να μείνουμε σε αυτήν. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τα χαμένα πέναλτι: «Όντως μας στοίχισαν μέχρι στιγμής, αλλά το θέμα είναι τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Θέλω να τα εκτελώ εγώ και νομίζω ότι όποιος το πιστεύει περισσότερο εκείνη την ώρα είναι καλό να το κάνει».

Για την Καβάλα: «Εγώ απλώς θα πω ότι θα δώσω τα πάντα για την ομάδα, όπως κάνω και μέχρι τώρα. Το θέμα είναι να νικήσουμε, είτε είμαι εγώ αυτός που θα σκοράρει είτε κάποιος άλλος παίκτης».

Για τον ίδιο: «Δεν θέλω να μιλήσω για ποσοστό, αλλά χρόνο με τον χρόνο νιώθω όλο και καλύτερα. Το θέμα πάνω από όλα είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και αυτό θέλω και εγώ, όπως και οι οπαδοί μας».

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες του ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος

ΠΑΟΚ: Καλύτερο γκολ για τον Νοέμβριο η ζωγραφιά του Κωνσταντέλια στη Λεωφόρο

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»