Μόνο αδιάφορη δεν θα εμφανιστεί η Ζενίτ τη μεθεπόμενη Πέμπτη (16/12) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική του Europa League.

Μπορεί η νέα πρωταθλήτρια Ρωσίας να έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον έβδομο όμιλο και η «Ένωση» να χρειάζεται απλώς μία ισοπαλία για να περάσει στους «32», ωστόσο οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο.

Αν καταφέρουν να κάνουν το έξι στα έξι και φτάσουν τους 18 βαθμούς, κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας θα γίνει πλουσιότερος κατά 15.000 ευρώ. Την αποκάλυψη έκανε ο Βέλγος αμυντικός της Ζενίτ, Νικολάς Λομπάερτς, στον Τύπο της πατρίδας του δίνοντας περισσότερες ελπίδες στην Άντερλεχτ, που προκρίνεται μόνο με νίκη επί της Χάιντουκ στις Βρυξέλλες και ταυτόχρονα ήττα της ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εσείς μας φέρατε εδώ και μπορείτε να γράψετε ιστορία»: Η πωρωτική ομιλία Μπούση στους παίκτες του ΟΦΗ πριν τη Χάποελ!

Σουργιάς: «Τα σημαντικά οικονομικά οφέλη της ευρωπαϊκής πορείας του ΟΦΗ και η ευκαιρία για ανάσες στη διακοπή»

«Πάμε να κάνουμε πράξη το όνειρο»: Η ομιλία του Ανδρούτσου στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Football Meets Data: Ακλόνητο φαβορί για Top 8 ο Ολυμπιακός-Στο όριο για Top 24 o ΟΦΗ

Κόντης: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας που έχω δει - Τα παιδιά δεν σταματούν να με εκπλήσσουν»

Πούγγουρας: «Η καλύτερή μας εμφάνιση, μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

Φούντας: «Σημαντική νίκη σε ένα απαράδεκτο γήπεδο, δουλειά μου είναι να σκοράρω»

Αποθέωση για τον Μπούση στο Βουκουρέστι - «Να κάνουμε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα περήφανη»

«ΟΦΗ που δαγκώνει με δηλητήριο ικανό να νικήσει κάθε αντίπαλο»: Το σχόλιο Σουργιά για το σπουδαίο διπλό των Κρητικών!

Κόντης: «Τεράστιο αποτέλεσμα - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

TAGS: A.E.K.