Και οι δυο ομάδες θα ήθελαν τη νίκη, όμως είναι δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται περισσότερο τους τρεις βαθμούς για να μπορέσουν να ξεφύγουν από την τελευταία θέση κόντρα σε μια ομνα΄δα που δείχνει αδια΄φορη για τη συνέχεια του πρωταθλκήματος, όμως θα κατέβει για τη νίκη.
Τέσσερις απόντες
Από την αποστολή του Ατρομήτου για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ακράτητο, αποκλείστηκαν οι ανέτοιμοι Πέτκοφ, Κόρμπος και Ηλιόπουλος καθώς και ο τιμωρημένος Δήμος. Έτσι, ο Γιώργος Παράσχος, πρέπει να αλλάξει τα πλάνα του, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των παικτών αυτών.
Ο Μακεδόνας τεχνικός, επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές: Μιχαηλίδης, Ανδριόλας, Κατεμής, Γελαδάρης, Σωτήρχος, Παππάς, Μικές, Ντάγκας, Γεωργίου, Χάλαρης, Κούτσης, Κορακάκης, Καραδήμος, Ζαχαρόπουλος, Ραγκουέλ, Ντόε, Μανίκας, Μαρίνος και Αποστολόπουλος.
Την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι και την έναρξη του ματς με την ομάδα των Άνω Λιοσίων, θα βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια, από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.
Αποδεκατισμένος
Το Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ακράτητου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο Μανουέλ Κεοσεγιάν καλείται να λύσει πολά προβλήματα, αφού δεν έχει στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες, για διαφορετικούς λόγους τον καθένα και ο Ουρουγουανός τεχνικός ήδη έχει αρχίσει και ανακατεύει την τράπουλα για να βρει τους κατάλληλους αντικαταστάτες.
Πιο συγκεκριμένα, οι Ζουέλα και Μακέ είναι τιμωρημένοι, ενώ επίσης θα απουσιάσουν και οι Παγκανίν-Βούγιοβιτς. Ο Ιταλός συνεχίζει να βρίσκεται στη Σερβία/Μαυροβούνιο αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με τη βίζα του, ενώ ο Σέρβος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω τραυματισμού.
Το θετικό αποτέλεσμα είναι πάντως αυτοσκοπός, αφού η παρουσία του Ακράτητου στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα δεν του επιτρέπει νέο στραβοπάτημα.
Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Κεοσεγιάν ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Κυριακής και η οποία απαρτίζεται από τους: Στελέα, Κωστάκη, Μπαντά, Ντιενγκ, Πιπίνη, Παγώνη, Ομπράντοβιτς, Μαρινέσκου, Γκουστάβο, Μερίνο, Σκούφαλη, Λοντό, Σάλες, Ντε Φραντσέσκο, Τζεμόπουλο, Σχίζα, Αραβίδη και Αποστολάκη.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης, Παναγιώτης Βλαχαδάμης