Μπορεί όχι με την ίδια… σειρά, αλλά έτσι!

Ο Παναθηναϊκός (και όσοι ήταν στο ΟΑΚΑ) δάκρυσε στην αρχή από τα χημικά, «έφτυσε αίμα» στο πρώτο μέρος για να κρατήσει το γκολ του Μπουμσόνγκ (16’) και τελικά… με ιδρώτα -και σκόρερ ξανά τον Σισέ (2-0), έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εξαιρετικοί οι φιλοξενούμενοι, δικαιούνται να τα βάζουν με την αστοχία τους και με το μη καταλογισμό πέναλτι -υπέρ τους- σε χέρι του Πλεσί.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.



90'+3 - Λήξη του ματς.

90' - Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων που έδειξε ο διαιτητής.

88' - Κούρσα του Σισέ από δεξιά, ο Γάλλος επιθετικός πλασάρει αλλά ο Ράντμαν διώχνει σε κόρνερ.

82' - Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στην θέση του Λεοζίνιο ο Ανάκογλου.

81' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Στη θέση του Χριστοδουλόπουλου ο Μαυρίας

80' - Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό: Ο Ασλανίδης στη θέση του Μπέλιτς

75': Ωραία ενέργεια και γύρισμα του Μπέλιτς από δεξιά, αλλά το σουτ που κάνει ο Λεοζίνιο περνάει άουτ από το αριστερό δοκάρι

73' - Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό: Ο Γαλανόπουλος στη θέση του τραυματία Άλβαρεζ

69' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια, ο Χριστοδουλόπουλος γύρισε την μπάλα από αριστερά στη μικρή περιοχή κι εκεί ο -αμαρκάριστος- Σισέ δεν δυσκολεύτηκε να τη σπρώξει στην κενή εστία!

67': Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Σεϊταρίδης αποφεύγει με εξαιρετική ενέργεια τον αντίπαλό του από δεξιά, γυρίζει την μπάλα, αλλά η προβολή του Χριστοδουλόπουλου -από τη γωνία της μικρής περιοχής- τη στέλνει λίγο έξω από το δεξί "Γ" του Ράντμαν!

66': Ο Γεωργιάδης βγαίνει και πάλι από αριστερά "στην πλάτη" της άμυνας του Παναθηναϊκού, μπαίνει στην περιοχή, αλλά δεν πιάνει καλά το σουτ και η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζόρβα

58' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Ο Μαρίνος στη θέση του Γκοβού

56': Ο Σεϊταρίδης μπήκε ωραία από δεξιά στην περιοχή, γύρισε την μπάλα για τον Νίνη, αλλά το δυνατό σουτ που έπιασε εκείνος με το αριστερό κόντραρε και πέρασε κόρνερ!

49': Σε αντεπίθεση του Πανσερραϊκού, ο Γεωργιάδης βγαίνει ξανά από αριστερά, αλλά το πλασέ που κάνει -από πλάγια θέση- εξουδετερώνεται και πάλι από τον Τζόρβα

48': Ο Σισέ δοκιμάζει το πόδι του αρκετά μακριά από την περιοχή, αλλά ο Ράντμαν πέφτει και -με διπλή προσπάθεια- μπλοκάρει. Χαρακτηριστικό της κακής εικόνας των "πράσινων" ότι πρόκειται μόλις για το δεύτερο σουτ που κάνουν στο ματς.

46': Έναρξη του β' μέρους

46' - Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Στη θέση του Πλεσί πέρασε ο Σιμάο

45'+2': Λήξη του ημιχρόνου

39': Πέναλτι, σε εναέρια διεκδίκηση με πρωταγωνιστή τον Πλεσί -όπου όντως ο Γάλλος βρίσκει την μπάλα με το χέρι- ζητά ο Πανσερραϊκός!

38': Νέα καλή ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό! Οι Λεοζίνιο και Σουμπίνιο παίζουν το "1-2" έξω από την περιοχή, ο τελευταίος σουτάρει στην κίνηση από το ημικύκλιο και στέλνει την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι!

34': Ο Σουμπίνιο εκτελεί "πονηρά ένα φάουλ από αριστερά (πάει απευθείας, ενώ όλοι περίμεναν σέντρα), αλλά ο Τζόρβας πέφτει στην κλειστή του γωνία και απομακρύνει

31': Μετά από λάθος του Ζιλμπέρτο και ιδανική αντεπίθεση του Πανσερραϊκού, ο Νταλέ φτάνει απέναντι από τον Τζόρβα, αλλά το δυνατό σουτ που κάνει -από το ύψος της περιοχής και δεξιά- καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων!

24': Ο Γεωργιάδης έγινε αποδέκτης ωραίου συνδυασμού των Σερραίων, έπιασε το συρτό σουτ από το ύψος του ημικυκλίου, αλλά ο Τζόρβας έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ

16' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!: Μετά από φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου από αριστερά, ο Μπουμσόνγκ πιάνει την ανάποδη κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ράντμαν!

9': Μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ο Σειταρίδης πασάρει στον Γκοβού, αλλά το σουτ που πιάνει εκείνος μέσα από την περιοχή δεν είναι καλό και φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Ράντμαν

7': Μετά από περίπου 15 λεπτά -και αφού η ατμόσφαιρα καθάρισε στο ΟΑΚΑ- οι δύο ομάδες επέστρεψαν και το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.

*Εικόνα ίδια με εκείνη ένα χρόνο πριν στο ΟΑΚΑ! Τότε (στις 6 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα) και για ίδια αιτία (συμπλοκές οπαδών με την αστυνομία και χρήση δακρυγόνων) είχε διακοπεί για μισή ώρα το Παναθηναϊκός-Ατρόμητος.

5': Μετά από συμπλοκές οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο, οι τελευταίες προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων -με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική μέσα στο στάδιο και να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι.

1': Έναρξη του αγώνα



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Ζιλμπέρτο, Πλεσί (46' Σιμάο), Χριστοδουλόπουλος (81' Μαυρίας), Νίνης, Γκοβού (58' Μαρίνος), Σισέ

Στον πάγκο: Φερνάντες, Σαριέγκι, Βύντρα, Πετρόπουλος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Άμο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς (80' Ασλανίδης), Νταλέ, Μαβένε, Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Άλβαρεζ (73' λ.τ. Γαλανόπουλος), Αμπουμπακάρι

Στον πάγκο: Νόβοτα, Βοσκόπουλος, Τάντιτς, Ασλανίδης, Ανάκογλου, Βλασόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ



Μεταμορφωμένος -για μια… ποικιλία λόγων- θα παρουσιαστεί απόψε ο Παναθηναϊκός. Θέση στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» αναμένεται να πάρουν μετά από καιρό ο «άτακτος» Γκοβού, ο (απών εδώ και καιρό, λόγω τραυματισμού) Νίνης και ο «ξεχασμένος» Σεϊταρίδης.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε (για λόγους ξεκούρασης) ο Κατσουράνης, για λόγους… πειθαρχίας οι «μποξέρ» Λέτο-Καραγκούνης, για λόγους τακτικής ο Δημούτσος και λόγω καρτών ο Λουίς Γκαρσία.

Αγωνιστικά προβλήματα, όμως, δεν λείπουν και από τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο προπονητής των «λιονταριών» δεν μπορεί να υπολογίζει για το αποψινό παιχνίδι στους Παντελιάδη, Κάστρο, Ντιόγκο και Βρούτσινα.

Μπορεί η προϊστορία των αναμετρήσεων στην Αθήνα να είναι συντριπτικά υπέρ του Παναθηναϊκού (σε 23 ματς, μετρούν 20 νίκες,1 ισοπαλία και 2 ήττες), αλλά το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεν ξυπνάει ακριβώς… ευχάριστες αναμνήσεις στους «πράσινους».

Τότε οι Σερραίοι -αν και σχεδόν υποβιβασμένοι στο πρωτάθλημα- έκαναν το μεγάλο «μπαμ» στο Κύπελλο, φεύγοντας με το 3-2 (είχαν προηγηθεί, μάλιστα, 3-0) και την πρόκριση από την Αθήνα.

Αήττητος εντός έδρας -αλλά με δύο «γκέλες» στο παθητικό του- παραμένει ο Παναθηναϊκός. Σε έξι παιχνίδια, οι «πράσινοι» μετρούν 4 νίκες και 2 ισοπαλίες (με Ξάνθη και Λάρισα), με την πρώτη από αυτές, ωστόσο, να σημειώνεται στη Λεωφόρο.

Αντίθετα, μέτριες επιδόσεις μακριά από τις Σέρρες έχουν οι φιλοξενούμενοι (1 νίκη, 1 ισοπαλία, 4 ήττες) -οι οποίοι, ωστόσο, στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους μετρούν τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια μόλις ήττα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος