Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από την εμφάνιση της ομάδας του, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης, μετά την ήττα στα «Πηγάδια» από την Ξάνθη.

Αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, δανείστηκε την γνωστή πλέον έκφραση του Ίβιτσα Όσιμ για την μπαλα και τα… τερτίπια της για να δώσει μια εξήγηση για το άτυχο αποτέλεσμα.

«Αυτό ήταν το 4ο κατά σειρά παιχνίδι που πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο συγκριτικά πάντα με αυτά που δείχνουμε στα 90 λεπτά των αγώνων. Όμως όσα χρόνια και αν περάσουν η έκφραση του Όσιμ για την μπάλα είναι επίκαιρη.

Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για τη νίκη της. Η ομάδα μας προσπάθησε και εδώ να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε πολύ και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλή συνέχει στην Ξάνθη. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη. Οι άτυχες στιγμές, μας έφεραν σε μια κατάσταση και θα μπορούσαμε να μιλάμε για διαφορετικά πράγματα τώρα, πάντα με βάση το ποδόσφαιρο που παίζουμε».


Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι ο Ντε Φράι»

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»