Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από την εμφάνιση της ομάδας του, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης, μετά την ήττα στα «Πηγάδια» από την Ξάνθη.

Αφού συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του, δανείστηκε την γνωστή πλέον έκφραση του Ίβιτσα Όσιμ για την μπαλα και τα… τερτίπια της για να δώσει μια εξήγηση για το άτυχο αποτέλεσμα.

«Αυτό ήταν το 4ο κατά σειρά παιχνίδι που πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο συγκριτικά πάντα με αυτά που δείχνουμε στα 90 λεπτά των αγώνων. Όμως όσα χρόνια και αν περάσουν η έκφραση του Όσιμ για την μπάλα είναι επίκαιρη.

Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για τη νίκη της. Η ομάδα μας προσπάθησε και εδώ να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε πολύ και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Καλή συνέχει στην Ξάνθη. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη. Οι άτυχες στιγμές, μας έφεραν σε μια κατάσταση και θα μπορούσαμε να μιλάμε για διαφορετικά πράγματα τώρα, πάντα με βάση το ποδόσφαιρο που παίζουμε».


Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR