Χαρούμενος που αναδείχθηκε MVP της έβδομης αγωνιστικής της Α1, αλλά και προσγειωμένος εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Πατ Καλάθης.

«Είναι σίγουρα πολύ ωραίο να βγαίνεις MVP της αγωνιστικής. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χαίρομαι περισσότερο», είπε ο 25χρονος παίκτης των Ρόδιων και πρόσθεσε: «Ένοιωθα καλά το Σάββατο αλλά ήταν οι συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να παίξω τόσο καλά. Μου έδωσαν πολύ καλές πάσες, είχα πολλά ελεύθερα σουτ κι έτσι έβαλα πολλούς πόντους. Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κερδίζει η ομάδα. Αυτός είναι ο μοναδικός μου στόχος σε κάθε παιχνίδι».

Ο φόργουορντ του Κολοσσού που σάρωσε στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ (ranking), συγκεντρώνοντας 52 βαθμούς, στην αναμέτρηση των «θαλασσί» με την ΑΕΚ είχε σε 37’21’’ λεπτά συμμετοχής έβαλε 34 πόντους (8/9 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 9/11 βολές), μάζεψε 14 ριμπάουντ και μοίρασε πέντε ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των αγώνων του Α’ Γύρου της Stoiximan GBL

Ζέρβας: «Σημαντική η διαχείριση δυνάμεων για Ολυμπιακό-Έτοιμος ο Τζόζεφ»

Αποθέωση Γιαννακόπουλου σε Ομπράντοβιτς: «Με αυτόν ούτε καν φαντάζονται να δημιουργήσουν πρόβλημα»

Με σούπερ Φασούλα ο Αθηναϊκός πέρασε πάνω από τη Ραπίντ για το 3/3 στο Athens Cup

Λούκιτς: «Μίνιμουμ στόχος για τον Ηρακλή τα playoffs - Ο ουρανός είναι το όριο»

Λυκογιάννης: «Θα χρειαστεί υπομονή στον Κολοσσό, εκτός από 2 παίκτες η ομάδα είναι εντελώς καινούργια»

Μάντζαρης: «Ψηλά ο πήχης για τη Μύκονο μετά την πρώτη σεζόν - Να δείξουμε ότι δεν είναι μόνο γνωστή για το... καλοκαίρι»

Ζιάγκος: «Η Μύκονος να καθιερωθεί και να μεγαλώσει αγωνιστικά, οργανωτικά και διοικητικά χωρίς να αλλοτριωθεί»

Μπουρούσης για τον αντιπρόεδρο Καρδίτσας: «Κανένας περαστικός και καμία προσπάθεια απαξίωσης δεν θα με απομακρύνουν»

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια της πρεμιέρας με το Μαρούσι