Οι επαφές του Θοδωρή Ζαγοράκη και συνεργατών του με επενδυτικό όμιλο από τη Μέση Ανατολή συνεχίζονται και σύντομα θα φανεί αν οι Άραβες θα προχωρήσουν για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου ή έστω ενός μέρους των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» εκτιμούν πως το θέμα θα έχει κλείσει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, όταν και ολοκληρώνεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Στόχος είναι να υπάρξει κατάληξη, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το συντομότερο δυνατό, αφού αν οι Άραβες επενδύσουν στην ΠΑΕ, ο προγραμματισμός της ομάδας θα διαφοροποιηθεί. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης έχουν κάνει κάποιες επαφές, αλλά γίνεται αντιληπτό πως τα… πετροδόλαρα θα διαφοροποιήσουν τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Βουνό τα προβλήματα

Νοσοκομείο θυμίζει ο ΠΑΟΚ λίγο πριν το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ηρακλή στην Τούμπα και-κυρίως-το κρίσιμο ματς με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ την επόμενη Τετάρτη. Εκτός μάχης για τα δύο αυτά ματς είναι σίγουρα οι Στέλιος Μαλεζάς και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ενώ εκφράζονται φόβοι πως ο Ζουέλα έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του. Ο Βιτόλο έχει κάκωση στον έξω μηνίσκο, δεν αναμένεται να παίξει το Σάββατο, αλλά εκτιμάται πως θα προλάβει το ματς του Europa League.

Όσον αφορά στους Ίβιτς, Ελ Ζαρ και Σνάουτσνερ, δεν υπάρχει ανησυχία για τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζουν. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επιστρέφει ο Λίνο και-παρότι προέρχεται από μακρά περίοδο απραξίας-πιθανώς να είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Ντιναμό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.