Μπορεί να μην έβγαλε είδηση, αλλά έβγαλε… αισιοδοξία η συνάντηση του Χουάν Μπέρος με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο συζήτησε σε πολύ καλό κλίμα με τον πρόεδρο της ΑΕΚ για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του «Ζορό».

Παρόλο, λοιπόν, που δεν προέκυψε ουσιαστικό βήμα προσέγγισης των δύο πλευρών και μόνο το γεγονός ότι εκείνη της «Ένωσης» διαρρέει πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις (ενώ μέχρι πρότινος εμφανιζόταν αδιάλλακτη στην πρόταση των περίπου 500.000 ευρώ) επιτρέπει ελπίδες πως θα κάνει… κάτι καλύτερο οικονομικά για να κρατήσει τον πρώτο σκόρερ (και φέτος) της ομάδας.

Όπως και να ‘χει, ουσιαστικότερες εξελίξεις στο θέμα αναμένονται μετά την επόμενη συνάντηση που θα έχουν -πιθανότατα στο προσεχές διάστημα- οι δύο πλευρές.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα

TAGS: A.E.K.