Αισιόδοξος παρά την ήττα και τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, αλλά και στο γεγονός πως στο μέλλον μπορεί να δημιουργηθεί μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα.

«Είναι δεδομένο πως χρειάζεται δουλειά. Το είχα πει από την αρχή. Νομίζω ότι στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα αναπτύχθηκε πολύ καλά και είχε περισσότερες ευκαιρίες από την Κοπεγχάγη. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και είχαμε το πέναλτι, αμέσως μετά πετύχαμε ένα αυτογκόλ, ενώ ξέραμε πως είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα», είπε αρχικά και συνέχισε.

«Πέρα από το αρνητικό αποτέλεσμα, οι παίκτες άφησαν μια καλή εντύπωση. Υπάρχουν οι δυνατότητες και μπορούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα στο μέλλον. Ιδιαίτερα και κάποιοι παίκτες που γύρισαν από τον τραυματισμό. Μπορούν να καταφέρουν πολλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»