Αναμφισβήτητα ο Στέφανο Σορεντίνο, ήταν ο M.V.P της αναμέτρησης μεταξύ της Ξάνθης και της ΑΕΚ, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ. Ο Ιταλός πορτιέρο, κράτησε με τις εκπληκτικές του επεμβάσεις ανέπαφη την εστία και έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στην «Ένωση» στο «κυνήγι» του τίτλου. Ο Έμερσον, ήταν μακράν ο κορυφαίος των «Ακριτών», κάνοντας τα πάντα στη μεσαία γραμμή, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την μεγάλη του «κλάση».
ΞΑΝΘΗ
Πιζανόφσκι: Αρκετά καλός και σταθερός στις επεμβάσεις του όποτε χρειάστηκε. Δίνει τη σιγουριά στην άμυνα της Ξάνθης.
Παπαδημητρίου: Πολύ καλός ανασταλτικά, εξουδετέρωσε τον Λάκη στο πρώτο μέρος και τον Σοάρες στο δεύτερο. Δεν προωθήθηκε στην επίθεση.
Φλίσκας: Γέμισε το κέντρο της ομάδας του και βοήθησε τον Έμερσον ως δεύτερο αμυντικό χαφ να κλείσει τους χώρους.
Παβιό: «Έσβησε» στην κυριολεξία τον Λυμπερόπουλο και με τις επικίνδυνες εκτελέσεις φάουλ που επεχείρησε παραλίγο και να σκοράρει.
Μπαϊκαρά: Δραστήριος και κινητικός στο πρώτο μέρος, δεν βοήθησε στο δεύτερο μιας και εγκλωβίστηκε.
Μαχράτζε: Ήταν πολύ ουσιαστικός στα αμυντικά του καθήκοντα, δίνοντας σταθερότητα στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.
Άντζας: Προσπάθησε πολύ με τους επιθετικούς των φιλοξενουμένων και έχασε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει από κοντά με κεφαλιά στο 76ο λεπτό.
Έμερσον: Ήταν ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ξάνθη από την αναμέτρηση αυτή. Έκανε τα πάντα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.
Γαρπόζης: Εκτός ρυθμού του παιχνιδιού, δεν μπόρεσε να προσφέρει στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του.
Κιντάνα: Έτρεχε σ’ όλους τους χώρους του γηπέδου, έχοντας ελεύθερο ρόλο, χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό.
Λαμπριάκος: Έδωσε πάρα πολλές «μάχες» με τους κεντρικούς αμυντικούς της ΑΕΚ, χωρίς να έχει «στηρίγματα» και βοήθειες από τους συμπαίκτες του.
ΑΕΚ
Σορεντίνο: Ο Ιταλός πορτιέρο, έκανε ότι μπορούσε για να μην δεχθεί γκολ, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του, χωρίς όμως αυτό να σταθεί ικανό να της δώσει τους τρεις βαθμούς.
Μάλμπασα: Ήταν εκτός του ρυθμού του αγώνα και δεν έγινε αντιληπτή η παρουσία του στο γήπεδο.
Γεωργέας: Ο καλύτερος στην τετράδα της άμυνας της ΑΕΚ, έτρεξε ασταμάτητα τόσο στην άμυνα, όσο και στην μεσαία γραμμή, «γεμίζοντας» τους χώρους.
Τσιρίλο: Ήταν ο γνωστός καλός Τσιρίλο, χωρίς όμως να μπορεί να συνεργαστεί με τον Αλεξόπουλο, όπως έκανε στα προηγούμενα ματς.
Αλεξόπουλος: Πολύ νευρικός και σκληρός στα μαρκαρίσματά του, ήταν ο χειρότερος από τα μπακ των «κιτρινόμαυρων».
Μόρας: Κάλυψε όσο μπορούσε την απουσία του Κατσουράνη, χωρίς όμως να μπορεί να βγάλει μπροστά την ομάδα του.
Τσάνκο: Κακός και «νωχελικός», δεν βοήθησε την ΑΕΚ σε κανένα σημείο του αγώνα.
Ιβιτς: Έκανε ότι μπορούσε στο πρώτο μέρος, βγάζοντας την «Ένωση» μπροστά, κουράστηκε όμως στην επανάληψη.
Σοάρες: «Εγκλωβίστηκε» από τους ακραίους αμυντικούς της Ξάνθης, και δεν μπόρεσε να κάνει τις γνωστές του κούρσες.
Λυμπερόπουλος: Ήταν ολομόναχος ανάμεσα σε δύο αμυντικούς και δεν μπόρεσε να βρει ούτε μία ευκαιρία να σκοράρει.
Λάκης: Ο χειρότερος παίκτης της ΑΕΚ, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο από τον Σάντος.
Σέζαρ: Πέρασε στο ματς με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αλλά δεν έκανε τις εμφανίσεις που μας είχε συνηθίσει στα προηγούμενα παιχνίδια.
Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης