Τον Άγγελο Χαριστέα θεωρούν στη Μπίλεφελντ ως μία από τις προσθήκες που πρέπει να γίνουν μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου ο σύλλογος να ξεκολλήσει από την ουρά της Β’ κατηγορίας της Γερμανίας.

Δημοσίευμα της «Bild» παρουσιάζει δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Αρμίνια, ο οποίος θεωρεί την ενίσχυση του ρόστερ άκρως απαραίτητη, αν ο σύλλογος θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό: «Πρέπει να δημιουργήσουμε μία πολύ καλή ομάδα το χειμώνα», η σαφέστατη τοποθέτηση του Ραλφ Σνιτζμάιερ, με τον Άγγελο Χαριστέα να θεωρείται από τις πρώτες αφίξεις που θα πραγματοποιηθούν στην ομάδα του Έβαν Λίνεν, μετά την πρόσφατη αποδέσμευσή του από τη γαλλική Αρλ.

Να υπενθυμίσουμε πως ο «Χάρι» έχει πλούσια προϋπηρεσία στα γερμανικά γήπεδα, αφού έχει αγωνιστεί στις Βέρντερ Βρέμης (2002-2005), Νυρεμβέργη (2007-2010) ενώ είχε δοθεί δανεικός και στη Λεβερκούζεν το 2009.


Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube