Το Περιστέρι ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Σάββατο (11/12, 17:00) στο «Ανδρέας Παπανδρέου» τον Ίκαρο Καλλιθέας για την όγδοη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων που έκανε μεγάλο διπλό την προηγούμενη εβδομάδα με τον Πανιώνιο βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογία. Ωστόσο, όπως εξήγησε ο τεχνικός της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, αυτό θα πρέπει να μετουσιωθεί σε καλή άμυνα και ομαδικό πνεύμα στον επιθετικό τομέα.

«Όπως έχει αποδειχθεί σε όλες τις αγωνιστικές, εκτός από τα παιχνίδια δυο ομάδων, όλοι οι αγώνες είναι αμφίρροποι. Ο Ίκαρος μπορεί να είναι νεοφώτιστη ομάδα, αλλά έχει έμπειρους παίκτες. Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία, αλλά το ζητούμενο είναι την εκφράσουμε σωστά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, με καλή άμυνα και ομαδικό πνεύμα στην επίθεση», είπε ο 46χρονος κόουτς και συμπλήρωσε: «Στοιχεία, δηλαδή, που έχουμε δουλέψει και θέλουμε να τα έχουμε όλη τη χρονιά. Όταν τα έχουμε και τα δυο, είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί, όταν χάνουμε ένα από τα δύο, αντιμετωπίζουμε προβλήματα».

Η ομάδα δείχνει βρίσκει σιγά-σιγά τον χαρακτήρα της και πρέπει να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα, ανέφερε από την πλευρά του ο 24χρονος γκαρντ της ομάδας, Αντώνης Μάντζαρης: «Όπως μας είπε ο κόουτς, πρέπει να κερδίσουμε για να κεφαλαιοποιήσουμε τη νίκη μας στον Πανιώνιο. Κάτι, δηλαδή, που δεν κάναμε με την ΑΕΚ. Το θετικό είναι ότι η ομάδα αρχίζει και δείχνει τον χαρακτήρα της και ο κόσμος αρχίζει να την αγκαλιάζει. Εμείς ελπίζουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και απέναντι στον Ίκαρο και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη που θα μας κρατήσει ψηλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Ο Παναθηναϊκός θα δώσει μεγάλα συμβόλαια, αλλά δεν θα κάνει τρέλες»

Ζέρβας: «Αουτσάιντερ μετά από 3 χρόνια στους τελικούς ο Ολυμπιακός - Αναπροσαρμογή με Έβανς, σίγουρα άλλοι δύο γκαρντ»

Αγγελόπουλος: «Είχα πρόταση για την ΑΕΚ πριν τρία χρόνια, δεν με ενδιαφέρει να πάρω χρήματα»

Ολυμπιακός: Πρώτος ξένος σε συμμετοχές στο πρωτάθλημα ο Μιλουτίνοφ

Αντίδραση Μίλωνα κατά ΕΟΚ για την προθεσμία υποβολής συμμετοχής στην Elite League

Άρης-Παναθηναϊκός: Ισοφάριση ή πρόκριση στους τελικούς;

Επίθεση οπαδών στον Μπαρτζώκα στη φυσούνα - Δεν μίλησε ούτε στη συνέντευξη Τύπου!

Σπανούλης για την παραμονή του στο Περιστέρι bwin: «Καλό είναι να ρωτήσουμε τη διοίκηση, δεν ξέρω τι θα γίνει»

«Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Κορκμάζ αν γυρίσει στην Ευρώπη»

Μιλουτίνοφ: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν η καλύτερη ομάδα στο Final Four»