Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Πανιώνιος στον Ερασιτέχνη όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος μέσω της ιστοσελίδας του.

Έτσι και τυπικά, πλέον, ο Ερασιτέχνης και ο πρόεδρος του, Γεράσιμος Βεντούρης θα έχουν επωμιστεί να «τρέχουν» τις εξελίξεις της ομάδας. Η πρώτη από αυτές είναι η ανεύρεση νέου τεχνικού με τον Τάκη Λεμονή να είναι προ των πυλών της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιώνιου:
Ολοκληρώθηκε σήμερα 10/12/2010, η υπογραφή προσυμφώνου μεταβίβασης του 67% των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος προς τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο. Από αυτή τη στιγμή ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, αναλαμβάνει και την ουσιαστική διοίκηση και λειτουργία της ομάδας. Η οριστική μεταβίβαση θα γίνει με την έκδοση της σχετικής άδειας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν και τα δύο μέρη για σχετική επίσπευση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνης της στα δίχτυα»