Προβληματισμένος από την αμυντική λειτουργία του Ηρακλή, εμφανίστηκε ο Νίκος Αραμπατζής μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης του «Γηραιού» τόνισε ότι το πρόβλημα εστιάζεται στην συνολική εικόνα της ομάδας, επεσήμανε ότι πάντα υπάρχει άγχος και πίεση στην ομάδα και έδωσε το σύνθημα για τον επόμενο αγώνα.

«Το πρόβλημα δεν είναι στην άμυνα αλλά στην συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και κάποια μαρκαρίσματα αν και το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από μακρινό σουτ, από μία ανύποπτη φάση».

Στην συνέχεια ο Αραμπατζής, στάθηκε στην φάση του Μάρα, ενώ μίλησε και για την πίεση που νιώθουν οι παίκτες: «Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με την ευκαιρία του Μάρα. Στο Β’ ημίχρονο είχαμε παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν είχαμε την σωστή ενέργεια. Πίεση και άγχος υπήρχε, αλλά αυτά τα στοιχεία υπάρχουν πριν από οποιοδήποτε παιχνίδι».

Για το τέλος ο Έλληνας αμυντικός έδωσε το στίγμα του: «Η συνέχεια είναι δύσκολη. Δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμό και πρέπει στο επόμενο παιχνίδι μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί όλες οι ομάδες βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία».

Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»

Λίσι: «Κάνουν πολλά πράγματα οι φορ μας - Υπάρχουν 2+1 παίκτες για τον αντιΚένι με Ολυμπιακό»