Αρκετά απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Είχαμε πάρει ρεπό», ήταν το σχόλιο του τεχνικού του Ατρομήτου.

«Παίξαμε παθητικό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Δεν εμφανιστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πάρει... ρεπό» , τόνισε ο Γιώργος Δώνης ο οποίος πρόσθεσε:

«Αν σκοράραμε στη φάση του Αναστασάκου θα μπορούσαμε να είχαμε δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό. Με τέτοια απόδοση, όμως, στο πρώτο ημίχρονο δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Έχουμε πετύχει όλους τους μεσοπρόθεσμους στόχους-Η Λίγκα να λειτουργεί προς όφελος όλων των ομάδων»

Ο πανηγυρισμός του Γιόβιτς με το VAR και η τρέλα στην κερκίδα: Η εντυπωσιακή παρακάμερα της ΑΕΚ

«Σημαντικό βήμα για το νέο μας σπίτι»: Το βίντεο του Παναθηναϊκού για την τοποθέτηση της πρώτης κερκίδας στον Βοτανικό!

«Το ταξίδι συνεχίζεται»: To φοβερό βίντεο του Ολυμπιακού για την επέκταση με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ!

Τσακίρης: «Το… σκανάρισμα του Νίκολιτς και η εξέδρα γύρισαν το ματς - ΑΕΚ με επιστροφές και μεταγραφές μετά τη διακοπή»

Επίσημο: Ανανέωσε ως το 2027 με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Προαναγγελία ανανέωσης Μεντιλίμπαρ με μήνυμα από τους παίκτες

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός έχει εξάρτηση από συγκεκριμένους παίκτες»

Γιόβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα, παρά την κούραση - Θα είμαι καλύτερος στο δεύτερο μέρος της σεζόν»

ΑΕΚ: Μπόνους... άδεια ως τις 30 Δεκεμβρίου