Ελάχιστα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών του «τριφυλλιού» και των αστυνομικών δυνάμεων. Υπήρξαν ρίψεις φωτοβολίδων από τη μία πλευρά και δακρυγόνων από την άλλη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί επιχείρησαν να αποχωρήσουν από το "πέταλο" στο οποίο βρίσκονταν. Στη συνέχεια ακολούθησε πετροπόλεμος και η κατάσταση έγινε χειρότερη μετά τη χρήση χημικών από την αστυνομία.

Εξ αιτίας των επεισοδίων, στην αίθουσα στην οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει η συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, τα φώτα έμειναν για ώρα σβηστά, ώστε να μην δίνουν... στόχο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έξι μήνες νοκ άουτ ο Τσαούσης

«Βόμβα» από Πρίτσα στη Δίκη: «Διαιτητής ομολόγησε ότι προσπάθησαν να ρίξουν φέτος την Κηφισιά»!

Βάργκα: Χόρεψε «Τα Ριάλια» και «Ένα Όμορφο Αμάξι Με Δυο Άλογα» στο γλέντι τίτλου!

Ντέμης: «Έτσι χτίζονται οι ομάδες, με 3-4 μεταγραφές, όχι με 10 - Η έμπνευση Νίκολιτς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός - Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση

Ντέμης: «Διαφωνώ με Σαββίδη, αυτά δεν δουλεύουν στους παίκτες - Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στα playoffs»

Τσανάκας: «Η συνάντηση που έρχεται και οι δηλώσεις με νόημα του Μεντιλίμπαρ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα ανοικτά στον ΠΑΟΚ - Ντροπιαστικό να μιλάει μετά από τέτοιο σοκ μόνο ο νεαρός Μύθου»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με Νέστρουπ και Ρεμπρόφ στον Παναθηναϊκό»

Σαββόπουλος: «Κέρδισε την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα»