Επαφές επί επαφών για τον Βαγγέλη Μαρινάκη τη Δευτέρα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε συνάντηση με τον προκάτοχό του, Σωκράτη Κόκκαλη, στην οποία συζήτησαν κάποια θέματα της μεταβίβασης των μετοχών, αλλά και για την πορεία της ομάδας, όπως και για τον αγώνα κατά της φτώχειας.

Ακολούθως ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» θα έχει ραντεβού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, για τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και πιθανές αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα (π.χ. Μήτρογλου, Νέμεθ, Γκαλίτσιος). Στη χειμερινή περίοδο είναι μικρές πιθανότητες να υπάρξει μεταγραφή, αλλά αν γίνει θα αφορά είτε τη θέση του μεσοαμυντικού είτε αυτή του δεξιού μπακ.

Μέσα ο Ριέρα, έξω πολλοί άλλοι

Καλά νέα μόνο από τον Άλμπερτ Ριέρα είχε το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός αριστερός εξτρέμ έχει ξεπεράσει τη θλάση, όπως έδειξε το υπερηχογράφημα που έβγαλε. Έτσι σε δύο ημέρες θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και πιθανώς να είναι στην αποστολή της ομάδας για τους εκτός έδρας αγώνες με Λάρισα για το πρωτάθλημα και Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο, που ακολουθούν μέχρι το τέλος του 2010.

Από εκεί και πέρα, έρχονται τα δυσάρεστα… Οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Ντουντού μόνο τυχαίες δεν ήταν, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Βραζιλιάνος μέσος έχει υποστεί ρήξη οπισθίου κέρατος στον έξω μηνίσκο. Ο αρχηγός των πρωτοπόρων θα χάσει ούτως ή άλλως το ματς με τη Λάρισα λόγω τιμωρίας, αλλά πλέον είναι πιθανό να λείψει και από τον αγώνα για το Κύπελλο στην Τρίπολη.

Ο Ντένις Ρόμενταλ έχει ένα αιμάτωμα στην επιγονατίδα και άρχισε θεραπεία, ενώ την Τετάρτη θα μπορεί το ιατρικό τιμ να εκτιμήσει με βεβαιότητα αν θα παίξει στο ερχόμενο ματς στην «AEL FC Arena».

Μέσα οι νέοι, ο Μήτρογλου (!), έξω οι τραυματίες και ο Πάρντο

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε 19 παίκτες στην αποστολή για τον αγώνα κατά της φτώχειας». Ανάμεσά τους βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, που είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον παραγκωνισμό του, καθώς επίσης και οι περισσότεροι από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Εκτός έμειναν ο Πάρντο (για να παίξει ο Νικοπολίδης και ο Μέγερι), οι Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Φουστέρ (για να μην επιβαρυνθούν), οι τραυματίες Ντουντού, Ρόμενταλ και ο ανέτοιμος Ριέρα.

Την αποστολή αποτελούν οι: Νικοπολίδης, Μέγερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Λεάντρο, Βάντερσον, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Νέμεθ, Ζαϊρί. Σε αυτούς θα προστεθούν οι Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκης, Αμανατίδης, Αλεξανδρής, Γεωργάτος, Νινιάδης, Γιαννακόπουλος, Κοβάσεβιτς, και Καρεμπέ. Οι δύο τελευταίοι θα αγωνιστούν τόσο με τους «All Stars» του Ολυμπιακού, όσο και με την ομάδα των φίλων του Ζιντάν και του Ρονάλντο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube