Οι Motivo 4 ανεβαίνουν απόψε Δευτέρα στο stage του Οξυγόνο Live για να παρουσιάσουν ζωντανά το τρίτο τους album με τίτλο "Το Κλειδί", που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Τα νέα τους τραγούδια θα συναντηθούν με τα παλαιότερα, ιδιαίτερα ενορχηστρωμένα, αλλά και με αγαπημένες διασκευές, συνοδευόμενα από videoart. Από αυτή τη γιορτή για την κυκλοφορία του νέου δίσκου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Νικήτας Κλιντ και ο Δημήτρης Μητσοτάκης που χρωμάτισαν στιχουργικά το νέο «παιδί» των Motivo 4.

Το νέο album, λένε οι Motivo 4: «είναι το απόσταγμα όλων αυτών που θέλουμε, που νοιαζόμαστε, που παλεύουμε… Οι διαστάσεις είναι πέρα από ότι έχουμε δοκιμάσει πριν. Είναι άγριο, απαλό, ευαίσθητο, πικρό, προβληματισμένο, και το κυριότερο είναι αληθινό. Είναι... εμείς.»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Akylas: H Ρουσλάνα του είπε οτι ξέρει ποιός είναι και δεν ήξερε πως να διαχειριστεί τη χαρά του

Το επικό vintage Dior της Bieber στην Coachella το έχεις δει σε τηλεοπτική σειρά. Το θυμάσαι;

Eurovision 2026: Το απίθανο cover της Antigoni στο My Number One της Παπαρίζου (με πλάνα 21 χρόνια πριν)

Κωνσταντίνος Αργυρός: Άφωνος μπροστά στην αποθέωση του κόσμου στο Βουκουρέστι

Eurovision 2026: H Antigoni πέρασε από τη Φουρέιρα και οι δυο τους άναψαν Fuego στη σκηνή με το Jalla

Άννα Βίσση: Τι αποκάλυψε στην τελευταία της εμφάνιση στο Hotel Ερμού μετά από 10 χρόνια

Lady Gaga: Ένα στάδιο της τραγούδησε το Happy Birthday, με τούρτα δώρο και δεν ήξερε που να τη βάλει

Ήβη Αδάμου: Αποχαιρέτησε τη Μαρινέλλα με ένα τρυφερό βίντεο της σπουδαίας ερμηνεύτριας να νανουρίζει την κόρη της

Ιστορική στιγμή: Η εμφάνιση της Μαρινέλλας στην πρώτη ψυχαγωγική εκπομπή της τηλεόρασης

Άννα Βίσση: Με τη φωτογραφία της Μαρινέλλας και φανερή φόρτιση στη σκηνή