Στον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα εκτίσει ο Κώστας Φλίσκας την ποινή μίας αγωνιστικής που επισύρει η συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών. Ανάλογη τιμωρία έχει και ο Ντιέγκο Κιντάνα, που αποφασίστηκε να λείψει στον αγώνα της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου, κόντρα στον Παναθηναϊκό στα «Πηγάδια».

Στην προπόνηση της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Καβάλα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Σάντος, Σταθάκης και Στιούαρτ ανεβάζουν ρυθμούς και οι δύο πρώτοι αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα.

Στο μεταξύ, από εργομετρικά τεστ πέρασε τη Δευτέρα ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος επιθετικός Ζεάν Καριόκα.

Τέλος, αναφορικά με το θέμα προπονητή δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη, αλλά από μέρα σε μέρα αναμένεται η ανακοίνωση του ονόματός του από τον Χρήστο Πανόπουλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Διλήμματα σε άξονα και κορυφή ενόψει Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη

Ντέρμπι με άρωμα… έκπληξης: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση κόντρα στους «βυσσινί»

Άρης-Ατρόμητος: Σκληρή μάχη για το «5-8» στο Χαριλάου

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

TAGS: Ξάνθη