Περίπου 30.000 άνθρωποι που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκη» ένωσαν τις δυνάμεις τους στον 8ο αγώνα κατά της φτώχειας και είδαν τους φίλους Ζιντάν- Ρονάλντο να έρχονται ισόπαλοι 2-2 με όλα τα μεγάλα αστέρια της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού. Πλήρες ρεπορτάζ και βίντεο.

Παρακολουθήστε live τα τεκταινόμενα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη μεγάλη γιορτή από το www.sport-fm.gr, με πλήρες ρεπορτάζ και βίντεο.



90' Τέλος του αγώνα

89’ Σουτ του Μοντέστο, η μπάλα στο δοκάρι.

78΄«Ήταν πολύ σημαντική εμπειρία που έπαιξα μαζί με τόσο μεγάλους παίκτες. Ήταν «δάσκαλοι» για όλους εμάς. Είχα πόστερ των περισσοτέρων στο δωμάτιό μου», δήλωσε ο Φετφατζίδης και ξαναπέρασε στο ματς.

72’.Το «Καραϊσκάκη» σηκώθηκε στο πόδι για να χειροκροτήσει τον Ζιντάν που έδωσε τη θέση του στον Κοβάσεβιτς.

70’ Μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους Ζιντάν- Ρονάλντο. Ο «Ζιζού» παραλίγο να σκοράρει με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

57' Σουτ του Φετφατζίδη, η μπάλα στην αγκαλιά του Νικοπολίδη.

51’ ΓΚΟΛ 2-2 οι all stars του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Μήτρογλου, ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό, αφού πρώτα ξεγέλασε τον Νικοπολίδη με τις προσποιήσεις του.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους

45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου

39’ Σουτ του Νέμεθ η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

30’ Από την ώρα που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο το νέο αίμα του Ολυμπιακού, η εικόνα του ματς άλλαξε. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν έχουν καταφέρει να ισοφαρίσουν.

24’ ΓΚΟΛ 1-2 ο Ολυμπιακός. Ο Μήτρογλου κατέβασε υπέροχα την μπάλα στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Νικοπολίδη.



23’ Οι παλιές καραβάνες δεν τα πήγαν και τόσο καλά και τη θέση του πήρε η… «φρεσκαδούρα». Ο Ολυμπιακός έκανε οκτώ αλλαγές.

20' ΓΚΟΛ 0-2 οι φίλοι Ζιντάν- Ρονάλντο. Ο Σα Πίντο διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του αλλά και τα δικά του, αφού η άμυνα του Ολυμπιακού δεν υπήρχε πουθενά.

18’ Πολύ καλό σουτ από το Αλεξανδρή, έπειτα από την μπαλιά του Τζόερτζεβιτς, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

11’ Πρώτη καλή ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» με το σουτ του Τζόρτζεβιτς. Ο Νικοπολίδης απέκρουσε την μπάλα.

10’ ΓΚΟΛ 0-1 οι φίλοι Ζιντάν- Ρονάλντο. Ο Σα Πίντο έκανε φανταστική ντρίμπλα στον Μέγερι, πέρασε την μπάλα από πάνω του και άνοιξε το σκορ.

6’ Κι άλλη μεγάλη ευκαιρία για τους φίλους Ζιντάν- Ρονάλντο. Από το καλό πλασέ του Νούνο Γκόμεζ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μέγερι.

5’ Μεγάλες στιγμές με τον Ζιντάν κάνει ό,τι θέλει την άμυνα του Ολυμπιακού και κυρίως τον Καρεμπέ, αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα άουτ.

1' Έναρξη του αγώνα



All stars του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Τουρέ, Γιαννακόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Νινιάδης, Καρεμπέ, Αμανατίδης, Αλεξανδρής, Κοβάτσεβιτς.

Φίλοι Ζιντάν- Ρονάλντο: Νικοπολίδης, Γουίλιαμ, Ραούλ Αλμπιόλ, Ντιαρά, Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Φαν Μπρόνχοστ, Ζιντάν, Σα Πίντο, Κορνέλ Ράπα, Ίλιε, Νούνο Γκόμες.





21: 25 Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος



21.10: Πανό εναντίον του ΓΓΑ, Πάνου Μπιτσαξή έχουν αναρτήσει οπαδοί του Ολυμπιακού. Αυτό αναφέρει συγκεκριμένα "Μπιτσαξή, εντολοδόχε του Παναθηναϊκού, παραιτήσου"

21.08: Αποδοκιμάστηκε ο ρέφερι Μάσιμο Μπουζάκα, κατά την αναγγελία του ονόματός του από τα μεγάφωνα

21.06: Ακολουθεί η παρουσίαση των παικτών του Ολυμπιακού. Αρκετά χειροκροτήματα στους παίκτες που κάνουν την επανεμφάνισή τους στο γήπεδο Καραϊσκάκη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

21.04: Αρχίζει η παρουσίαση των παικτών των δύο ομάδων. Τα περισσότερα χειροκροτήματα στην ανάκρουση του ονόματος του Ζινεντίν Ζιντάν αλλά και του Αντώνη Νικοπολίδη.



21.00: Οι φίλοι του Ζιντάν και του Ρονάλντο κάνουν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο. Θερμότατη υποδοχή από τους όσους βρίσκονται στο Καραϊσκάκη. Φυσικά, η εμβληματική φυσιογνωμία του Ζινεντίν Ζιντάν ξεχωρίζει. Ο Γάλλος και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας χειροκρότησαν τους οπαδούς, ανταποδίδοντας την υποδοχή που δέχθηκαν.

20.53Ήρθε η ώρα για τον "ιστορικό" αρχηγό του Ολυμπιακού. Όλοι οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά χειροκρότησαν τον Πρέντραγκ Τζορτζεβιτς στην επανεμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη, μετά από περίπου εναμιση χρόνο.

"Καρεμπέ, Καρεμπέ δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ...". Ήταν το πρώτο σύνθημα υπέρ παίκτη που έχει φορέσει τα "ερυθρόλευκα" στο παρελθόν. Ακολούθησε άμεσα ρυθμικά το όνομα του Γιάγια Τουρέ ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

20.50 Ζεστάθηκε αρκετά η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο και οι οπαδοί που βρίσκονται στις κερκίδες τους χειροκρότησαν θερμά. Φυσικά τα βλέμματα πέφτουν επάνω στους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας κατά το παρελθόν.



Η κακή είδηση για όσους θα βρεθούν στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» πάντως ήρθε πριν από λίγη ώρα στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Ρονάλντο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε γνωστό ότι δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό.

Λιγοστοί οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου «Καραϊσκάκη» περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του «Αγώνα κατά της Φτώχειας».

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι βρίσκονται στο γήπεδο και μάλιστα έχουν κάνει -ήδη- μια βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι καιρικές συνθήκες είναι αρκετά καλές για ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Η θερμοκρασία είναι γύρω στους 10οC.



Εκτός των πολλών και «μεγάλων» ονομάτων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όσοι βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο θα δουν και πολλούς παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πλην των δύο «διοργανωτών», το «παρών» δίνουν οι Μαχαμαντού Ντιαρά και Ραούλ Αλμπιόλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι Ολλανδοί Χάιτινχα, Φαν Μπρόνκχορστ, Φαν Χόιντονκ και Ρόναλντ ντε Μπουρ, οι Πορτογάλοι Παουλέτα, Κόουτο και Σα Πίντο, αλλά και ο κάτοχος «Χρυσής Μπάλας», Πάβελ Νέντβεντ.

Αντίθετα με τους προαναφερθέντες ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε για μία πολύ σημαντική απουσία από το σημερινό φιλικό. Κι αυτή δεν θα είναι άλλη από του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος θα έφερνε μαζί του και τους Λαμπάρντ, Μαλουντά.

Από την «ερυθρόλευκη» πλευρά θα ξαναφορέσουν τη φανέλα των Πειραιωτών οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Γρηγόρης Γεωργάτος, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώγος Ανατολάκης, Αλέκος Αλεξανδρής, Ανδρέας Νινιάδης, Γιώργος Αμανατίδης και φυσικά οι νυν παίκτες της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube