Την ιδανικότερη λύση για τη θέση κοινοτικού πάουερ φόργουρντ αναζητά ο ΠΑΟΚ. Στη λίστα του Σούλη Μαρκόπουλου φαίνεται πως υπάρχει ακόμη ο Στίπε Μόντριντς, η απόκτηση του οποίου «κολλάει» στα οικονιμικά. Στον αγωνιστικό τομέα, οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούν να ξεπεράσουν την ήττα από το Μαρούσι και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Ηρακλή.
Για το ζήτημα του Κροάτη με σλοβένικο διαβατήριο παίκτη, Στίπε Μόντριντς, η απόκτηση του οποίου «κολλάει» στις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις που προέβαλε η ομάδα του παίκτη, Σλόβαν Λουμπλιάνας, πρόκειται να συναντηθεί την Τρίτη στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Πανελούδης με τον Ελληνα εκπρόσωπο του.
Σε πρακτικό επίπεδο, οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την ήττα που υπέστησαν το Σάββατο στην Πυλαία από το Μαρούσι, δίνοντας όλη τους την προσοχή στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή. Απόντες από το πρόγραμμα προπόνησης της Δευτέρας ήταν οι τραυματίες Γιάννης Γκαγκαλούδης, Κώστας Βασιλειάδης, αλλά και ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός, Τρε Σίμονς που ταλαιπωρείται από τροφική δηλητηρίαση.
Επιμέλεια: Πένυ Ροντογιάννη